היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצל ההורים של בעלי זה מקובל אצל ההורים שלי רק גיסה אחת כן קוראת להורים שלי אבא\אמא והשאר בשמות להורים שלי לא איכפת ואצלנו מההתחלה בעלי קרא להורים שלי בשמות שלהם אז אני גם לא יקרא להוריו אבא\ אמא ועד היום קשה לי לקרוא לחמי וחמותי בשמם
ברור שלא פייס: ortal_hori
לא
אם כל האהבה שלי אליהם, יש לי רק אבא ואמא אחד!!!!
רותי
לאאאאאאאאאאאא ניראה לך
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
לא. ממש לא. אני חושבת שאפילו להם זה יהיה מוזר אם אני אקרא להם ככה... נראה לי שהיום כבר לא מקובל לקרוא לחמים אבא אמא. בעדה הקווקזית אני יודעת שזה עדיין מקובל.
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
ממש לא
הדס- עלייך לא הייתי מאמינה
יוווווו מבחינתי זה מה זה חמודדדדדדדדדדדדד הלוואי וחמי הנבלה היה מתייחס אליי ככה הוא פשוט בהמת אדם (יוו אני מקווה שהם לא יראו את מה שאני כותבת ) בכל אופן..אני קוראת להם בשמם וסה טו למרות שבעיניי זה חמוד לאללה
נישנושית- מתייחס אליך איך?
אני שמחה שהצרה הכי גדולה בחיים שלי מצחיקה מישהי חחחחח עכשיו גם אני צוחקת הוא פשוט סוס יאור חחח
ממש לא
לצערי אני לא קוראת לה- היא באה לבד
לא...
ממש לא... זה נראה לי ממש מוזר "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
לא
מצידי לא. אבל מצידם- כשהם מתייחסים אלי ואל בעלי יחד, נגיד בכרטיסי ברכה, הם אומרים/כותבים "אבא ואמא".
מה פתאום
לא
גם אני קוראת לסבתא שלו סבתא בצרפתית כי אני לא יודעת איך קוראים לה
נישנושית- צרת רבים חצי נחמה
לא
אצלנו זה מקובל. אני קוראת להוריו "אמא ואבא" והוא קורא להוריי כמו שנהוג אצל הבוכרים. בהתחלה היה לי ממש ממש קשה להתרגל, אבל עם הזמן הבנתי שכשאני קוראת להם "אמא" או "אבא" זה הרבה יותר קר ורשמי ממה שאני קוראת להוריי שלי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!