סקר חשוב על פורים בגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה גן אתם פרטי / עירייה?
    מתי מתחפשים?
    באיזו שעה נגמרים הלימודים בגן ביום של התחפושות?

ואני יענה למה אני שואלת: אצל יותם בגן עירייה הגננת אמרה שמתחפשים בשישי ה2/3 שזה שבוע לפני פורים
32 תגובות
עמוד 1
  • אם היא ביום חופשי ביום שלישי אז היא לא תיהיה בגן לכן היא עושה לכם את זה ביום שישי
    לנו ביום שישי 2/3 יש יום המשפחה בגן
  • לא הבנתי למה יום שמתחפשים בו יהיה עד 12......
    למה התחפושות אמורות לקצר את היום?
  • איפי - ביום שלישי ה6/3 יש צהרון.
    אז זה לא הגיוני שהגן ייגמר ב12:00 - שעתיים חופש ויהיה צהרון ב14ף00 נכון.
    מה עושים בכל הגנים?

הגננת שלנו הזויה!
  • אין לי מושג
    פייס: ortal_hori
  • עכשיו חזרתי מהגן....

גן חובה של העייריה: מתחפשים ביום שלישי 6.3
    והגן יהיה עד 12:00
    הבנתי שאצל כולם ככה....
  • אני זוכרת משנה שעברה שהצהרון מתחיל בסוף היום אם היום נגמר ב 12 אז הצהרון יתחיל ב 12
  • אז מה? אני אצטרך לצאת מהעבודה ב 11:50 להוציא אותם להשאר איתם
    ולהביא לצהרונים ב 14:00?...אז למה לעבוד באותו יום או יותר נכון...
    למה לי לשים בצהרון?...אני כבר בבית אז נהנה יחד
  • קודם כל, אני לא מבינה למה זה כ"כ בעייתי שזה ביום שישי.... זה היום הכי נוח לחגיגות כי ההורים אוהבים להישאר בגן ולצלם. ככה הם לא לחוצים להגיע לעבודה והם יכולים לבלות ולהנות קצת עם הילדים שלהם בפורים.

לגבי סיום יום הלימודים, הגננת לא הזויה, ככה זה כבר שנים בפורים....

אצלנו בגנים שיש צהרון אז הצהרון מתחיל ב- 12. אבל אם אין, או שהילד לא רשום לצהרון אז הגן מסתיים ב- 12.

האמת שלא ידעתי את זה כשקבעתי. רציתי את טובת ההורים אז קבעתי גם ליום שישי, ה- 2.3 כדי שלא יצטרכו לקחת את הילדים מוקדם באמצע היום.

זה לא שבוע לפני אם הם בחופש כבר ביום רביעי

• אופק דין - ומה אני אגיד ליותם ב6/3 כשניצן ילך מחופש לגן..??
    או להיפך..
    אצל כל ילד פורים יוצא בתאריך אחר? לאן הגענו?
    איפה פה טובת הילד???????????

• אבל אפשר להגיד את זה על הרבה דברים בחיים

למה הוא חוגג היום יום הולדת ואני לא?

למה לו יש חופש היום ולי לא (גן עירייה לעומת גן פרטי)

למה אבא מסיע אותו בבוקר לגן ואותי לא

יש עוד אבל נראה לי שהכוונה ברורה

• אולי אני מקובעת..
    אבל בעיני פורים הכי מרגש וכייף זה שמתחפשים ביחד, והולכים ברחוב ורואים מלא ילדים מחופשים..
    ממש הזוי שכל גן יתחפש בתאריך שנוח לגננת / להורה.
    למה שלא כל גן יחליט מתי חופשת פורים לפי איך שנוח לו???
    די, יש גבול!

עד כמה אפשר להתעלם מהילד ולהגיד שהוא יסתגל - אז נכון ילדים בני 4 מסתגלים - זה לא אומר שזה לטובתם.
    אני מוכנה להקריב את היום הזה ולהגיע מאוחר לעבודה ולצאת מוקדם - כדי לתת ליותם תחושה של חג פורים.
    איזה תחושה תהיה פה לילדים שלי שיותם מתחפש ביום שישי וניצן ביום שלישי? זה בעיני ימעיט את תחושת החג, יבלבל אותם, יתסכל אותם... למה? כדי שאני אוכל לעבוד עוד שעתיים??????

בחיי שאני לא מצליחה להבין את זה
  • אני גם חושבת שהגננת חשבה פה על טובת ההורים והילדים.
    לילד בגיל כזה בכלל לא חשוב איזה יום הוא מתחפש- העיקר שהוא מתחפש.
    ולנו ההורים חשוב שהגן ימשיך כרגיל עד השעה הרגילה כדי שנוכל להמשיך לעבוד כרגיל.

קשה לנצח ב"מלחמות" האלה, תמיד לאחד נוח יותר ולשני פחות. צריך לפעמים לקבל את הדברים כפי שהם ולהנות מזה. אני מקווה שבסוף תביני שאין לגננת כוונה מיוחדת לא להגיע ביום החופשי שלה אלא מתוך התחשבות בכם ההורים, זה הכל.
  • אבל מי בכלל מתייחס ל"טובת הילדים"?
    לא, באמת...
    הרי "טובת הילדים" לא ממש עומדת לנגד משרד החינוך כאשר הוא קובע חופשה של 3 ימים ועוד שלושה שבועות חודש וקצת אחרי, גן עד השעה 14 זו גם לא הסתכלות על טובת הילדים, ובכלל טובת הילדים נדחקה הצידה ע"י הרשויות וגם לפעמים על ידינו - ההורים....
    הרבה פעמים אנחנו עושים את הרע במעוטו לילד במקום את הטוב ביותר ובכלל לא משנה מה הסיבה, לפעמים אנחנו עושים את מה שאנו חושבים שהוא הטוב ביותר ובעצם זה הדבר הגרוע ביותר עבור הילד הספציפי הזה וזו ממש לא טובת הילד....
    ילדים כבר לא ממש הולכים ברחובות עם התחפושות כיום...
    לא הצלחתי להבין למה ביום בו מתחפשים הגן מסתיים בשעה 12:00....
    ובטח לא הצחתי להבין למה חופשת פורים היא של 3 ימים ולמה החופש הגדול ארוך כ"כ ולמה בשביל לקצר אותו בחמישה ימים שלא משפיעים על כלום מוסיפים לנו לאורך כל השנה עוד ימי חופשה..........

• אני גם חושבת כמו אילנה
  • למה שהגננת לא תחליף תאריך - אם זה מפריע להרבה הורים (וזה מפריע להרבה הורים).???? להורים אין מה להגיד על מה שקורה בגן של הילדים שלהם???
    היא בקלות יכולה להחליף את היום חופש שלה ביום אחר - היא עשתה את זה כבר כמה פעמים.

ואני חושבת שזה סתם יבאס את יותם כל הסיפור הזה...
  • אין לי מושג עדיין מתי מתחפשים...

• אצלינו ב - 6.3 והגן עד 12 ויש צהרון אבל אני באמת לא יודעת מתי מתחיל אבל אם אני אוספת את שקד ב 12 הרי אני כבר לא אביא אותה לצהרון
    אצלינו ביום חמישי הזה יום המשפחה.
    דרך אגב כשאני חושבת על זה באמת יום שילישי זה היום החופשי של הגננת טוב נחכה עוד כמה ימים לראות בדיוק.
    תמר אופק גין שאפו על הרעיון של המאפרת בכלל את גננת מדהימה שאת מתחשבת בהורים וכו

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אצלי יצא מעולה שניהם מתחפשים ביום ג' ב6.3 ושניהם עד 12 בגנים

• מיקימיקי - תודה

• תמר את מדהימה

• תמר, איזה תחפושות יפות!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אתמול דיברתי בערב עם הגננת המקסימה שלנו
  • טוב,
    לצערי הרב תמר היא לא הגננת שלנו ...
    הגננת שלנו לא מוכנה לשמוע בשום פנים ואופן את ההורים - התשובה שלה היא "הגננת קובעת ולא ההורה" ובזה מבחינתה נגמר הסיפור.
    או במילים שלה: "אני מקווה שהבהרתי את עצמי היטב"

אני רוצה להגיד לכם שממש מעציב אותי זה שהילדים שלי לא יתחפשו באותו היום
    השנה לא יהיו תמונות של שניהם מחופשים בדרך לגן
  • איזה מעצבנת
  • אצלנו ב6.3 וזה ממש תקוע כי באותו יום יונתן עושה את הברה

• וואי ליטוש זה באמת מתנגש לך

• גם אני כתבתי את זה קודם וגם אורטל כתבה לך....

אם זה כ"כ חשוב לך, תחפשי את שניהם בשני התאריכים. אני בטוחה שהם רק ייהנו

• תמר- זה ממש מבאס אותי
    אבל כמובן שאני לא רוצה לשדר שום דבר מזה ליותם או לניצן.
    אני בכלל לא רוצה לערב אותם בזה.
    מבחינתם - זה היום שמתחפשים בגן,

ברור לי שאם יותם יתעקש להתחפש גם ב6/3 אני אחפש אותו. אבל ביום הזה יש להם "מסיבת פיג'מות" בגן.. ואני גם לא ששה לשלוח אותו לגן מחופש לבד..זה עוד יותר יבלבל אותו..

בקיצור- אני אתבאס לי פה עם עצמי וזהו!
  • גם אצלנו בגן הפרטי של רותם מתחפשים ב 2.3
    וזה דווקא מצא כן בעיני, שלא יהיה באותו יום את הלחץ של להלביש שני ילדים

יואב בגן עירייה, מתחפש ב 6.3 ומסיים בשעה 12....

בכל מקרה אני מתכוונת לחפש את שניהם ביום רביעי, וכמובן לצלם...

• גם אצלנו מתחפשים ביום שישי, שבוע לפני החג עצמו

• אבל פורים זה לא רק ביום שלישי יש עוד ימים של חג והם יתחפשו ביחד ויצטלמו ביחד

ואם הגננת תתחשב ב 35 הורים בגן אז לא יצא מזה משהו בכלל\
    לנו היה סיפור עם פעילות ליום המשפחה בגן ובסוף השאירו את זה כמו שזה ולא נגעו שהורים יצטרכו להסתדר .
  • איפי - יום רביעי יש להם גן וצהרון ולא מתחפשים..
    יום חמישי שזה פורים - לאן הם יתחפשו?

רוב ה"חגיגה" היא כשהם מתחפשים לגן
    והגננת ממש לא צריכה להתחשב ב35 הורים - היא צריכה להתחשב ב35 ילדים

הבעיה היא שכל הסיפור הוא בגלל שהיא "מתחשבת" בהורים- היום שמתחפשים בו הוא עד 12, אז מה שהיא אומרת ששהיא מתחשבת בהורים שהיום הקצר יהיה להם בשישי ולא בשלישי. וגם שהם יוכלו להתעכב בגן בשישי בבוקר ולא בשלישי שזה יום עבודה...

תאמיני לי שמבחינתי הכי נוח לי שיותם יתחפש בשישי וניצן בשלישי - ככה אני לא אצטרך לחלק את הזמן שלי בין 2 ילדים, אני לא אצטרך לצאת מוקדם מהעבודה..
    אני פשוט חושבת שזה מאוד יבלבל את הילדים וגם יהרוס להם את החג , זה מוריד מערך החג
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה