היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאמוש אולי תניקי אותה בבוקר ובערב לפני השינה תתני לה סימילאק שישביע אותה יותר?
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
אודליה, לא יודעת אם יצא לך לקרוא את השרשורים שלי, אני כבר התחלתי לתת סימילאק כי היא מסרבת לינוק....
אבל הקטע הוא שאני מכינה 180 סימילאק, היא אוכלת 150-160 לפני השינה, וזה מספיק לה ל 4 שעות...
זה לא מעט?? סימילאק אמור להיות יותר משביע מחלב אם
הי ג'ני קראתי את השרשורים הקודמים שלך ואני מבינה את ההתנגדות שלך למוצקים אבל... לפי דעתי זה יעזור לך מאוד להתחיל עם מוצקים הם צריכים את זה מאוד.
אצלי הנסיכה שלי ממש דורשת את הירקות והפירות שלה והיא מתחילה לדרוש ארוחה שלישית זה מחזיק אותם טוב יותר ונראה לי שבשלב מסוים החלב פשוט לא מספיק והגוף שלהם צריך מעבר.
שיהיה המון בהצלחה אני יודעת כמה מתסכל זה יכול להיות.
פרפר- זה כבר הכיוון...
בהצלחה מתוקה
לפני כן היא הייתה ישנה יותר מ4 שעות בלילה? אם תנסי דייסה לפני השינה? מגיל 4 חודשים כבר מותר..
מאמי
התעקשתי איתה... זה הופך לצרחות.
אין לי בעיה שהיא מתעוררת לאכול בלילה, אבל אחרי 4 שעות זה מוקדם מדי בהשוואה ללפני שבוע למשל.
לגבי הדייסה, אני מפחדת שהיא תשמין מזה.
היא לא שמנה אבל היא שוקלת לא מעט יחסית לגילה
דייסה אחת ללילה שלם לעומת 4 האכלות בלילה זה יוצא אותן קלוריות בערך לא?
קודם כל תני לה זמן להתרגל איזה שבוע לעובדה שהיא אוכלת סימילאק.
אח"כ אני מאמינה שהכל יסתדר מעצמו...
לגבי דייסה- אצלי זה ממש לא עוזר. אותו זמן בדיוק בין האכלה להאכלה
אני עדיין חושבת שאמילי פשוט חווה גדילה מואצת ובהתאם הגוף שלה דורש יותר קלוריות... זה גם יכול להסביר את הסיבה שהיא מחזיקה 4 שעות אחרי סימילאק... תני לזה עוד יום-יומיים כדי להבין מה הדפוס החדש הזה...
מעבר לזה אני לא יכולה לייעץ הרבה כי גם אני קמה פעמיים בלילה להניק וחייבת להודות שעד שלא מלאו לאריאנה 6 חודשים היא היתה ישנה לילה שלם...
אני עדיין חושבת שזו קפיצת גדילה... בכל מקרה, אני מחזיקה שהכל יסתדר ותמשיכי להניק אותה עד גיל שנה כמו שאת רוצה
אני לא חושבת שיש דבר כזה חלב שמשביע פחות מסימילאק. אם תשאבי ותתני את אותה כמות את תראי שזה יחזיק אותה אותו דבר. את אומרת שהיא מסרבת לינוק בתקופה האחרונה כך שלדעתי הבעיה היא שיש לך פחות חלב ומכיוון שהיא יונקת פחות חלב היא רעבה... אז... או שתדביקי אותה אלייך לאיזה יומיים כדי שהחלב יחזור, גם אם זה בלילה (אפשר להניק בשכיבה - נורא כיף) ואז תעברו את המשבר הזה או שתחליטי שאת עוברת להנקה חלקית שזה גם בסדר. שבמשך היום יונקת ובלילות פורמולה.
מסיכמה עם שחר המלך הגוף יודע טוב מאד מה קורה לו- שואבת פחות, מייצר פחות בהתאמה...
שתדעי לך שהחלב שלי הלך להיגמר לאט לאט - ראיתי את זה כי ממש יצא לי פחות ופחות בשאיבה בעבודה והיא כבר רצתה לאכול פחות ופחות ממני... ואז כשהייתה חולה עכשיו, מרביעי עד שבת- שתתה ממני בטירוף וביום ראשון הייתי מפוצצת שוב.. וגם היום!
וגם- זה בסדר גמור להניק חלקית.... עדיין הכמות הזו של החלב אם שהיא שותה מספיקה למערכת החיסונית שלהם.
אני מבינה מאד את הצורך להניק.! אני חשבתי שאפסיק בחצי שנה ואני רוצה להמשיך עוד ועוד! אבל אני יכולה להבין שגם לפעמים ייש דברים שלא תלויים בנו לא משנה כמה שנרצה וצריך לקבל אותם בהבנה!
מאמי גם גיא קם לאכול כל 4 שעות. בד"כ הוא ישן 6 שעות, בערך מ8-9 עד 3, ואח"כ קם כל 4 שעות לאכול והוא אוכל סימילאק...
ג'ני מתוקה, ממנה אחת של דייסה פעם אחת לפני השינה היא לא תשמין..!!!
אופק אוכלת דייסה פעמיים ביום והיא לא השמינה 555...
היי מאמי
אולי יש לה קפיצת גדילה?? את מתארת מקרה שקרה לי עם תאיר פעם וזה חלף.. בכל אופן את יכולה אולי לשלב לה ציצי ותחליף ביחד,נניח תתני ציצי ואז מיד אח"כ תוסיפי לה עוד 60-80CC לא להתייאש גם אם לא הולך אז לא נורא
בננות,
קודם כל המון תודה!!!
בד"כ דייסה נותנים בפטמה מוצלבת...
ובכלל הגוף מתרגל יפה שלי. גם אני התמוטטתי ובכיתי, את זוכרת .. והנה... אני חיה ועובדת...
מיכלי מה זה פטמה מוצלבת והאם יש כזו לטומי טיפי (אם את יודעת)
עוד לא קראתי את התגובות של כולן אבל מגיבה לפי הנסיון שלי!!! אמילי שלי גם מתעוררת כל 3 שעות!!!! והיא הרבה יותר גדולה מאמלי שלך! חשבתי שהחלב שלי לא מספיק לה אז התחלתי להביא לה בלילה אופטימיל לפעמים גם עם דייסה, היתה אוכלת את כל הבקבוק 180 אז הגדלתי ל 210 וגם אותו היא גמרה. ונחשי מה...... התעוררה כעבור 3 שעות. מסקנה... כל האמילי רעבות בלילה!!! [
כן יש , אני קניתי של טומי טיפי.
היום אנחנו בקניון ויש שם "שילב" גם ככה אני רוצה לקפוץ, אז תבואי איתי אבל רגע- אני נזכרת שכבתת "אז לעבור לפטמה 2?" זה אומר שהיא עדין ב1 ולקפוץ למוצלבת נראה לי פתאום קפיצה גדולה מידי. לא?