6!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 6 חבילות! 6 חבילות חיתולים!!! פוווווו יקררררר כל העסק הזה.

8 תגובות
עמוד 1
  • ??? למה 6??
    ואגב, כשראיתי את השרשור שלך לא יכולתי להגיב באותו רגע, אבל אם קנית את החבילת לידה מהסופר פארם, אם ישלחו לך קופונים, בין השאר יש שם האגיס ב37 ש"ח

• איזה קופונים היו שם? אני כבר לא זוכרת.... יש לי בבית 3 חבילות מידה 2 שקניתי לפני הלידה שהיו אז את כל הקופנוים בסופר פארם...

בבי"ח קיבלתי חוברת שווה ממש של קופונים והיא פג תוקף עוד לפני שילדתי!!!!!! איזה מאכזב!!!! ילדתי בינואר והכל הכל הכל פג תוקף בסוף דצמבר 2011

• וואי זה מדהים איך לא מפנקים את היולדות במדינה הזו
  • מה קיבלתי בדואר?

עדי הייתי מעדיפה שלא יפנקו ושתהיה חופשת לידה נורמלית
  • כן גם זה
  • קיבלתי מכתב מהסופר פארם שהוא בעצם איזה 10 קופוני הנחה.. אבל שוב, זה רק עכשיו הגיע, והיא בת חודשיים.

• עוד לא הגיע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה