תגידו יש מה לדאוג או שאני סתם פולנייה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,
    מלא זמן לא שאלתי שאלה...
    תראו אגמי אוהבת לישון על הצד בדרך כלל וכשהיא על הצד היא ממש מטה את הראש למעלה לכיוון הגב עכשיו זה נראה ממש קצת לא טיבעי...
    בדרך כלל אני מתקנת אבל היא מהר מאוד חוזרת לתנוחה הזו....
    האם יש סיבה לדאוג?.. או שאני באמת סתם פולניה ולתת לילדה לישון איך שנוח לה?...

חוצמזה.... היא פותחת לי פערים מוזרים מבחינת האוכל...
    היא אוכלת בשלוש בבוקר, ואז סביבות 8:30/9:00
    אחר כך 12:30/13:00 ואז היא מחזיקה עד משהו כמו 18:00/18:30
    כל ארוחה פחות או יותר 150 CC ואני מוסיפה על מנת להסמיך לכל ארוחה שתי כפיות של דייסה.....

לא מוזר?

9 תגובות
עמוד 1
  • לגבי השינה אין לי מושג
    לגבי האכילה כניראה שזה פשוט משביע אותה והיא לא צריכה יותר
    הדייסה ממש משביעה חוץ מזה שבמהלך היום את נותנת לה פירות וירקות.
    תאיר לפעמים אוכלת רק 80CC והיא יותר גדולה מאגמי
    כל עוד יש יציאות והיא רגועה אין מה לדאוג אהובה שלי

• האמת אני לא ממש יודעת אבל אם נוח לה לישון ככה אז....

לגבי האוכל זה נראה לי יותר מידי זמן בין האכלות אולי הדייסה פשוט משביעה אותה מידי אני הייתי מתייעצת עם אחות טיפת חלב לגבי זה.

• אם זאת התנוחה שאני חושבת שזאת.. אז גם רזוש ישנה ככה לפעמים....
    לגבי האוכל אין לי מושג... אולי היא שבעה מהדייסה מאוד יכול להיות, דייסה מפוצצת אותם..

• אין לי מושג לגבי שניהם אבל נכנסתי להגיד שהתגעגעתי ואת חסרה כאן!!!

• לגבי הראש לא נראה לי שיש סיבה לדאגה.אבל הייתי עוקבת... לגבי האוכל הייתי מסיפה ארוחה בין הצהריים לערב, אפשר ארוחה חלקית...

• לגבי השינה,נראה לי שזה בסדר,לא-הייתי מתעמקת בכך,כל עוד את מרגישה שהכל בסדר ברוך-השם,את שומעת נשימות סדירות.

מבחינת-האוכל,אני רואה שגם את מטפחת זן של נסיכות כאן..

• לגבי האוכל זה סביר 3 בקבוקים יחסית לזה שיש לה גם פירות וירקות
    כמובן שעדיף יותר אבל מה את יכולה לעשות? לדחוף לה?

• הי בובה התגעגעתי

• עינבלוש ונופרי - תודה בובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה