באיזה גיל מלמדים לכתוב אותיות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שקד בגן צעירים ומלמדים אותם לכתוב אותיות. הוא כבר יודע לכתוב את השם שלו.
    לא הזוי?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

15 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שזה מוקדם מדי, כל עוד עושים את זה בכיף

• מה שנוגע אמרה.

• כנ"ל
  • זה מקובל בגיל הזה שהם יודעים\לומדים לכתוב את שמם, הם מאוד אוהבים את זה וזה נותן להם תחושה של ילדים גדולים ובוגרים.
  • גם בגן של אביגיל לומדים אותיות. הם כבר ב-מ׳
    והיא יודעת לכתוב אביגיל איתן מיכל אמא אבא
    אם הוא נהנה מזה אז למה לא?

• יונתן כבר יודע לכתוב את השם שלו הרבה זמן (טוב, השם שלו הוא קל) - זה בא ממנו אז זרמנו עם זה, אבל עכשיו מלמדים אותם בגן את האותיות וגם איך כותבים אותן. (הם רק באות ד'
  • גם אור שלי למדה די מהר את השם שלה
    פייס: ortal_hori
  • לכתוב את השם אפשר ללמד בסביבות גיל 4
    לזהות אותיות גם בגיל הזה זה תמיד טוב
    לכתוב(את כל האותיות) אפשר לקראת אמצע שנה בגן חובה
    גם ככה בכיתה א מלמדים אותם
  • אז ככה: יש הבדל בין לזהות אותיות, לכתוב את השם, או ללמוד לכתוב את כל האותיות, לא?
    שקד כבר מגיל שנתיים וחצי מזהה את האותיות וקורא את השם שלו... אז לימדו אותו בגן לרשום את השם שלו, סבבה...
    אבל אתמול הוא סיפר לי שהוא עצוב כי הוא לא מצליח לרשום את האות א' (מלמדים אותם בגן), ועוד הוא אמר שהוא לא אוהבת את הסייעת X כי היא כועסת עליו- לפי מה שהבנתי ממנו, היא כועסת עליו על כך שהוא עצוב והוא עצוב בגלל שהוא לא מצליח לרשום את האות א'
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• תבררי מול הסייעת אם יש משהו בדברים שלו...
    אם כן תגידי לה שלא תלחיץ אותו

• מילנה ממי זה לא קשור אחד לשני
    ילד אמור לכתוב כי הוא רוצה בעיקר מעתיקים בגיל הזה
  • מסכימה בהחלט,הזוי הבעיה שהיום רוצים שילדים בני שלוש כבר יהיו פרופסורים,תנו לגדול בשקט,אצלנו מתחילים בגן חובה הכנה לכיתה א לא שלחתי אותם להכנה חוץ מהבן הגדול{סתם כי התלהבנו..}כל השאר למדנו בבית הספר עד חנוכה בערך הם כבר יודעים לקרא...סתם להלחיץ את הילדים לדעתי זה מיותר...
  • גם הבן שלי כותב את השם שלו הו בן 3 ו 10 חודשים
    []
  • מקפיצה לעוד דעות

• גם יותם כותב את השם שלו ולמד אותיות
    לדעתי זה בתוכנית הלימודים שלהם
    "אופק חדש" - שמעת על זה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה