גננות בגני עירייה ממליצות להורים גן פרטי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
14 תגובות
עמוד 1
  • קראתי רק את הכותרת אבל נשמע שזה מן הוראה כזו שהן קיבלו כדי לנפות ילדים... הרי לא כולם יוכלו להנות מחוק חינוך חינם...

• מה בדיוק הם חידשו בכתבה הזאת? לדעתי זה היה כך מאז ומתמיד...
    אם שקד לא היה השנה בחינוך המיוחד, עם 7 ילדים בגן, אני לא יודעת מה היה קורה לו בגן של 30 ילדים.
    אם היה גן פרטי לגילאים האלו בדימונה, אין ספק שהייתי רושמת אותו...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לי נראה כאילו בתקשורת מחפשים על מה ואיך להלחיץ את ההורים....
    כבר שנים רבות בני כמעט שנתיים ו10 חודשים ובני שלוש וארבע וחמש מתחנכים בגני העירייה.!
    כמובן - הם צריכים להגיע גמולים כי אכן אין לגננות ולסייעות זמן להתעסק עם חיתולים וניגובים...
    אין כאן שום דבר חדש. יש 35 ילדים עם גננת וסייעת וככה זה.
    אנחנו קיבלנו מהגן שלנו הצעה שבאמת קשה להגיד לה לא, התכנון לפתוח קבוצה של ילדי טרום-טרום חובה כאשר הגרעין יהיה מהילדים שמלווים את יובל כבר שנה שנייה ושאר הילדים יהיו ילדים שהעירייה תפנה...
    מעבר לזה - הסיכוי של יובל להכנס לגן עירייה הוא כמעט 100% הבעיה תהיה "רק" במיקום שלו שעליו לא יכולים להתחייב לי ואני חייבת שהוא יהיה קרוב לגן של מעין ע"מ שאוכל להוציא את שתיהן באותה שעה מהגן....
    באמת נראה לי שכל הכתבות האלה סתם מלחיצות הורים רבים.

• גם אני בהתלבטות על יאיר שיהיה בן שנתיים ועשרה חוד'...
    יש פלוסים ויש מינוסים כמו בכל דבר בחיים .
    צריך לשקול וגם להתחשב באופיו של הילד
  • שום דבר לא חידשו פה....מלחמות הגנים ע"ח ההורים

ובינינו - מי הולך לשאול גננות בגן עירייה אם לרשום את הילד? רושמים וזהו
    פייס: ortal_hori
  • אני בכל מקרה בעד גן פרטי עד גיל 4, בלי קשר לחינם או לא.
    אבל אני גרה בעיר בה גן פרטי מעולה עולה 1300 ש"ח מ7:00 עד 17:00, שזה גרושים,
    הורים שגרים במרכז ונעלצים לשלם 3000+, להורים אלו זה כן משנה.
    נטלי
  • מה שלינבר כתבה
  • אני גם עמדתי היום בטור לרישום במשרד החינוך ולא, לא הגעתי לטור שלי כי דיברתי שם עם הרבה הורים והבנתי שהילדה שלי ממש אבל ממש לא מתאימה לגן עירייה כרגע..היא גם עדיין לא גמולה מטיטולים והם עוד רוצים שהיא תנגב לבד? חחח אין מצב..וגם אמרו לי שצריך מעכשו ישר מראש לשלם 1500 שח לכול השנה מאיפה יש לי? אני משלמת כול חודש 1700 שח לגן פרטי +400-500 שח על שעות וספות מאיפה אני יביא להם בחודש אחד גם 1500? נפלו על הראש לגמריי העירייה..שחיטה מה שהלך שם..איפה חוק חינוך חינם הזה?אהה ועוד אגרה לשלם עוד 250 שח מה אני רוטשילד?לא יקרה כלום עם הילדה תהיה עד גיל 4 בגן פרטי, היא אפילו לא מדברת עדיין..רק מילים בודדות..

• ממש לא חידשו כלום
  • אנדריישלי - מאיתנו לא ביקשו ולו שקל אחד להרשמה.
    חוץ מזה יש עוד חצי שנה עד לתחילת שנה"ל הבאה.
    למה את לא נירשמת דרך האינטרנט?
    למה לגשת לעירייה?

• גם באינטרנט באתר שלנו שולחים טופס של הוראת קבע או להכניס פרטי האשראי..בכול אופן כבר סגרתי עם בעלי שהיא תשאר בפרטי עד גיל 4..

• גם לדעתי סתם מפחידים הורים
    כמובן שזה יותר אופטימלי אם יהיו 25 ילדים בכל כיתה
    אבל המצב כרגע הוא שכל הורה יודע אם הילד שלו יכול להיות בגן עירוני או לא
    וכמו שרשמו בסוף הכתבה רוב ההורים כועסים בגלל חוסר מקום מה שאומר שהשיטה עובדת וטובה
  • היפוליטה- זה אופטימלי, אבל חלום ורוד מידי למדינה שלנו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• חלום וורוד כי אנשים שותקים
    למרות שמתחילים להתעורר עכשיו עם מחאת השטראוס
    אולי מחאת הגנים תתחיל גם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה