אוףףףף :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• http://www.mako.co.il/home-family-toddlers/education-kinder-garden/Article-02caaea7f8b9531006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

האם זה באמת טעות לשלוח ילדה בת 3 לגן עיריה עם 35 ילדים?? ( ועוד אצלנו ביישוב הראש מועצה מנסה לקבל אישור להכניס עוד ילדים, כדיי שיהיה 40 ילדים)

רק מלקרוא את הכתבה אני מנסה לדמיין את הקטנה שלי שנה הבאה בגן כזה...
    מנקה לעצמה אחרי שירותים, מנסה להתחבר בין הגדולים בכיתה..

מלחיץץץץץ

[/url
18 תגובות
עמוד 1
  • אני באופן אישי לא מתכוונת לשים את ארי בגן עיריה עד גיל 4. מוקדם מידי לדעתי

• אני הייתי בגיל 3 וחצי בגן עיריה (ועוד ובלי שפה יש לציין! עולה חדשה.ממש לקרוא לרווחה! איך אמא ככה נוטשת ועוזבת את הבת שלה חסרת ישע ויכולת תקשור בגן??? חחחחחח).. לא זוכרת אומנם 40 ילדים..נראה לי היה פחות...
    ולשרותים לא הלכתי בגן... רק פעמים בודדות לפיפי, כי זה לא שרותים של בית.. ואיכסה ופיכסה..
    ובגלל שהזכרונות שלי מהילדות מאוד צלולים...אני לא רואה רע בגן עיריה. לפחות איך שזה נראה מבחינת הילד.
    הדבר היחיד ששנאתי זה גילויי חיבה מגננת ספציפית שכל החיים שלה זה חאפלה אחת גדולה
    והיא הרגישה בנוח לקווצ'ץ לי את הלחיים בכוח ולהגיד איזה מותק (וגם כשהיא הייתה פוגשת אותי סתם בעיר).
    אחכ הייתי עושה פארודיות עליה בבית.

עכשיו היא איתך בבית או בגן? אם היא בגן אז מה הבעיה להתחבר לילדים גדולים יותר?
    או לילדים בכלל?

בקיצור, אני לא יודעת איך היחס עכשיו בגני עיריה ומה הגננות עושות ומה לא...
    כשאני הייתי היה אחלה!
    ובכלל בדברים שהם מלחיצים או מדאיגים אותנו בגלל היותינו אמהות, אני תמיד מנסה להזכר
    בי בתור ילדה ואת נקודת מבטי אז ולהבין יותר דברים.
  • אני חושבת שזה המוווון 35-40 ילדים

לי ניראה שקשה לילדה בת 3 להתמודד עם כ"כ הרבה ילדים - להתחבר אליהם להתמודד מולם
    אם יש ילדים יותר גדולים ממנה זה יותר קשה

יש היום חוק שילד מגיל 3 זה חוק חינוך חובה וזה בחינם אין לידכם גן כזה??

• שירן

[/url
  • ממי אני יכולה לומר לך משהו זה לא קל אבל זה נותן המון ביטחון עצמי ועצמאות
    תכלס גם לי בדיעבד אם היתה אפשרות כלכליתלגן פרטי לעוד שנה ולהכניס ישר לטרום חובה בין הגדולים הייתי עושה את זה
    כי בכיתה של 35 כשאת בין הקטנים זה לא קל בכלל
    אבל זה גם לא נורא היא רוכשת חברים שימשיכו איתה לשנה הבאה . ואז היא תהיה בין הגדולים ומקובלת

• כל ילד והמוכנות שלו

אני דווקא חושבת שנועה שלי תתאקלם ממש טוב
    היא מאוד בוגרת ומבינה
    היא תמיד משחקת עם ילדים גדולים

גם הייתי בגן המיועד והוא נראה לי מקסים! והילדים שם נראו לי ממש מאושרים.

כולנו עברנו את זה
    וכולם יעברו את זה...
    יהיה בסדר!

• יסמין

[/url
  • אחוה רק המלצה תהיי מוכנה לכל התרחשות
    להב שלי היתה בדיוק כמו נועה בוגרת לגילה מפותחת מאוד והיתה מסתדרת עם הילדים הגדולים יותר תמיד (ורק איתם חחחחח)
    ומשום מה כשנכנסנו לגן עירייה היא נבלעה הגדולים יותר לא שמו על הקטנים ורוב הילדים הקטנים מה לעשות ארשה לעצמי להשתחצן לא בדיוק ברמה ההתפתחותית של להב (מבחינת דיבור תקשורת יכולות מוטוריות וכו)
    אז זה לא תמיד כזה ברור מאליו
    נתי נכנס לי לדכאון ואני עמרתי לו חכה תראה יהיה טוב ובאמת סוף סוף עכשיו מתחילים לראות שינוי עצום
    אז אולי זה קשור לכל השינויים והמעברים שעברו על להב ואולי זה קשור למה שציינתי לעיל - לה היה מאוד מאוד מאוד קשה

יהיה טוב בנות כולם עוברים את זה

• אחוה

[/url

• ואיייי בא לי לבכות מהכתבה הזו!!
    מה יהיה?!??

• שני

[/url
  • סיון כל התחלה היא קשה
    גם תחילת השנה הזאת הייתה מלאה בבכי שלי ושלה
    אבל אין מה לעשות
    היא מאוד בוגרת וחכמה
    היא מבינה הכל
    ימשיכו איתה הרבה ילדים מהגן שלה היום
    אז אני מקווה שיהיה בסדר
    מקסימום- מוציאים!
    אבל אני מקווה שלא נצטרך להגיע לזה
    אבל מנסיון שלי כשבאים בגישה שלילית קשה לבאמת לקבל את השינוי
    וילדים מרגישים... אם אני אשדר לה פחד ועצב יהיה לה קשה עוד יותר
    אני בוחרת לשדר לה כיף
    כי יהיו לה חוגים מגניבים
    יש להם חוג ספורט- ריקוד וחוק תאטרון בובות וחוק מוסיקה
    והגן נראה מדהים!

יהיה בסדר....

• אה וחוץ מזה אומרים שהגנים במבשרת מ-ע-ו-ל-י-ם

• גם אותי זה מאוד מפחיד..
    [/center]
    ]
  • בסופו של דבר הכל עניין וגישה של ההורים
    אבל זה לא המשתנה היחיד במשוואה וצריך להיות מוכנים פיזית ונפשית לכל התרחשות

• שנשון מאיפה את מכירה את מבשרת?

אגב גן פרפרים מעולה!

והגן האנטרופוסופי שמעתי שהוא עכשיו עובר להיות גן עיריה.. אולי שווה ללכת לראות אותו.
    [/url

• סיונוש

[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה