המלצות לרופא גסטרו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות,

זהו אני מיואשת כבר מהשילשולים שבאים והולכים מה לא עשינו וניסינו כלום לא עוזר אני רוצה ללכת לגסטרו באופן פרטי
    מישהי מכירה? מאזור המרכז
    או איךאני מגיעה לאחד כזה אשמח להמלצות

תודה!
    [/]
7 תגובות
עמוד 1

• מה זה איזור המרכז בדיוק...?

אצלנו היה עצירות ולא שילשולים, קודם כל תלכי לרופא ילדים שייפנה אתכם לבדיקת צליאק, יש לכם במקרה מישהו במשפחה עם צליאק?
    [/url
  • אין לי מושגגג

• אודליה כבר עשינו צליאק יצא שלילי אין לנו אך אחד עם זה במשפחה
    הלכנו לגסטרו דרך הקופה ולא עלינו על כלום בינתיים
    כל חודש בדיקות צואה שיוצאות תקינות הפסקנו מוצרי חלב תקופה זה גם לא זה יובל היום בת שנתיים וכבר במשך חצי שנה סובלת משילשולים שהולכים ובאים
    [/]
  • אודליה כבר עשינו צליאק יצא שלילי אין לנו אך אחד עם זה במשפחה
    הלכנו לגסטרו דרך הקופה ולא עלינו על כלום בינתיים
    כל חודש בדיקות צואה שיוצאות תקינות הפסקנו מוצרי חלב תקופה זה גם לא זה יובל היום בת שנתיים וכבר במשך חצי שנה סובלת משילשולים שהולכים ובאים
    [/]
  • אולי שיניים זה הגורם????
    [/]

• לא ניראה לי שזה שיניים אם את אומרת שזה כבר תקופה...

אגב.. גם אם צליאק יוצא שלילי זה עדיין לא אומר שזה שלילי, עד גיל שנתיים זה עדיין בגדר הלא ברור, לכן כדאי לך לקבוע שוב לרופא גסטרו, אם יש לך כללית מושלם או ביטוח פרטי וכדו' את יכולה ללכת לרופא פרטי דרך המושלם וישתתפו איתך בסכום, תתקשרי למוקד של הקופה שלך ותשאלי.

אולי אפשר לנסות טיפולים אומפטיים, גם זה את יכולה דרך הקופה..

תרגישו טוב!!
    [/url
  • עישינו שוב בדיקת צליאק מחכים לתשובות ונחזור שוב לגסטרו נקווה לטוב

שיהיה יום טוב!
    [/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה