אני מתחילה להישבר :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • העובדה שהאריכו לבעלי את השהייה בחו"ל באה לי בגלים...
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי עוד טיפה....

• מאמי עוד קצת
    אני יודעת שזה קשה אבל הוא אוטוטו חוזר.

[

• מה השטויות האלה שאסור לך משאפים?
    אני אסמתית ובהריון המצב החמיר אני עם משאפים קבועים ואלנהציות יש הקלה אבל אני עדיין לא נושמת טוב! אם את בקוצר זה מסכן את העובר יותר מאשר המשאפים,

• יום שישי קרב ובא...

אני מבינה אותך ממש כי גם בעלי עובד בחו"ל ואחת לחודש וחצי הוא נוסע לשבועיים- שבועיים וחצי... פעם הבאה שהוא אמור לטוס זה עוד שבועיים... גם הוא עם הפרשי שעות (סין) ולפעמים זה סופר באסה...

א-ב-ל... כשהוא חוזר זה תענוגגגגגגגגגג

נשיקות ותהיי חזקה

• תחזיקי מעמד מתוקה זה שווה ואני מסכימה עם ליאת לגבי שתעשי משהו רומנטי
  • אנגל, היום אני הולכת לרופאת המשפחה שלי אחרי שהרופא נשים שלי החליט שעדיף בלי משאף... נראה מה לה יהיה להגיד לי...

וכן, יום שישי מגיע עוד מעט אבל הזמן לא זז לי... לא נורא, עד שאגיע הביתה בטח כבר יעבור לי...

מיה תי, איך את מצליחה?
  • גם לי בהתחלה אמרו שאסור ונטולין
    עד שהגעתי למיון עם חסימה נשימתית ורופא ראות מומחה אמר שזה שטויות
    ונתן לי על הדרך עוד שני משאפים קבועים וונטולין בעת הצורך

• מאמי תקופה קשה +הומונים הכל יעבור עוד מאט

• אני יכולה לתאר לעצמי את הגעגועים פלוס ההורמונים שמעצימים את כל התחושות...
    תחזיקי מעמד עוד קצת, הוא עוד מעט חוזר ואני בטוחה שכל התחושות האלה יירגעו בשניה שתראי אותו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה