אני בשוק!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגדולה חזרה מהגן + חבר.

הם יושבים לצייר ואני שומעת את השיחה הבאה:
    הגדולה: אתה רואה הטוש הזה הרוס, זה נורא עצוב לי שהטושים נהרסים, אתה יודע מי הרס לי את הטוש?
    החבר: מי?
    הגדולה: X מהצהרון הרס לי, הוא לחץ חזק מידי והרס לי.
    החבר: אני לא הורס לורדים
    הגדולה: אני יודעת, אתה ילד טוב....
21 תגובות
עמוד 1

• לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    סורי!
    לא מאמינה לך

• איך הגבתי?
    לא הגבתי, לא ידעתי מה להגיד, אז הסתובבתי חזרה לשיש להתעסק עם ארוחת צהריים...

כל פעם היא מצטטת לי דברים משיחות אישיות של הגננות, למרות שהן מדברות בשקט היא שומעת אותן בגלל הרגישות התחושתית שלה, מיליון אחוז שזה משם, אני אדבר איתה על זה יותר מאוחר, שאם היא כבר מחנכת שלא תשתמש בשקרים, שתבין את ההבדל בין שקר למשל.

• וואוו איזה גדולה .. כבר מגיל כזה יודעת לחנך ....
  • וואו!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• תותחיתתתתתתתת,
  • תותחית

• פייס: ortal_hori

• את מבינה שגם אם היא שמעה חלק משיחה עם הגננות היא הצליחה להעביר לסיטואציה שונה לגמרי, תוך כדי בניית "משל" משלה, והגדרת של "חינוך" לילד אחר בלי לכעוס עליו, פשוט עם הצגת מקרה שהיא רקחה לבדה במוחה.
    זה הרבה יותר מסתם לשמוע שיחה ארעית בין גננות!!!
    היא גדולה מהחיים!
    היא גאון
  • ענבר, הילדה הזו ממש חנונית, אני יודעת את זה ובכל פעם בשוק מחדש.

הלקסיקון שלה כולל מילים כמו: אופציות, רלוונטי ולא עולה לי עוד דוגמא כרגע (במשפטים נכונים כמובן)

באופן קבוע היא שומעת ומבינה את השיחות של הגננות, פעם אחת היא באה הביתה ואמרה:"אני לא מבינה איך הורים שולחים ילדים חולים לגן..."

אבל יש סיטואציות שהיא לא מבינה כמו שפעם היא אמרה לי שהגננת של הגן השני שרפה לגננת שלה את הראש, היא ממש פחדה ללכת לגן בגלל זה (ועוד נשארה כמה ימים בבית כי לא סיפרה לי מה הבעיה והייתה ממש בחרדות מללכת) אחרי הרבה שיכנועים היא הצליחה להיזכר שאמרו משהו על יותר מידי חמצן (כמובן שהיא הוסיפה שהם מבולבלות כי הוא לא שורף בכלל) אז ישבתי והסברתי לה איך צובעים שיער ומה זה אומר עד שהיא נרגעה....

כן זה פרוייקט, אבל היא מדהימהההההההההההה

• בכלל אין לי ספק שהיא מדהימה....

היא עברה אבחון?
    אם מרגיש לך שיש סיטואציות חברתיות שהיא לא קולטת נכון יש קבוצות שעוסקות בקטע הריגשי הספציפי הזה ממש.

• לא התכוונתי לזה

• היא באמת גאון

• היא לא מחנכת.... היא המועצה הפדגוגית!!!

• ווואו.......

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה