היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת. רק היה לי קשה שככה עשה פיפי. נורא לא אופייני לו. הוא ילד בוגר וכולם בהלם מזה שדוקא טל מקבל את איתן כ"כ יפה ולשחר קשה. צריך לזכור שהוא רק ילד. גם אם בוגר...
יכולה רק להזדהות
אוי הדיבור הילדותי גם אותי מטריף........................ קשה להתעלם אבל אין דרך אחרת... רק להתעלם
זו תקופה קשה והיא תעבור, תחזיקו מעמד והרבה סבלנות
רציתי רק להמליץ לך שאצלנו אחרי הרבה מלחמות מקלחת, אני החלטתי לקלח את שניהם ביחד
אף אחד לא מתלונן לכולם כיף ואפילו נגמר יותר מהר
בהצלחה
טבעי ממוש בשנתיים האחרונות הוא קיבל 2 אחים
אוי ואבוי מה שמצפה לי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
נכון מילנה זה חשוב. חשוב גם לתת לו לפרוץ קצת את הגבולות. קצת קצת. ורק שתדעי שאחרי הלידה של טל לא היה לו משבר אח חדש. ממש לא הבנתי למה כולם אמרו לי "חכי חכי מה יהיה לך...." ועכשיו... הוא מקסים אבל מחפש מתחת לאדמה איך לחרפן. וטל - לא מרגישה אותו..........
זה כל כך טבעי, ובהחלט לא קל אני מאוד מבינה אותך...
אוטוטו זה יחלוף כלא היה "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
למה הם לא מתקלחים ביחד? אצלנו זו חגיגה שלמה פייס: ortal_hori
כמה דברים יש לי להגיד-
קודם כל מקלחת משותפת היא פתרון מעולה, אבל אם זה לא מתאים לך אני יכולה להמליץ על תורנות. כל דבר שהם רבים עליו- בבקשה בואו נעשה תורנות.. היום אתה ראשון מחר הוא... פותר 90 אחוז מהמריבות וגם גורם להם להרגיש שהם מקבלים שווה בשווה.
גם אצלי כשאדר נולדה הרגשתי שלאלה יותר קשה מלאורי. הקושי שלה התבטא בכך שפתאום כל דבר שאורי מקבל גם היא רוצה, התחילה לנהל פנקס חשבונות ואוי ואבוי אם אורי יקבל פסיק יותר ממנה. שיחה איתה על זכויות וחובות ועל כך שהיא מקבלת דברים שאורי לא מקבל כי היא גדולה יותר פתרה את רוב העניין, ובשאר המקרים פשוט עשינו תורנויות. מי יוצא ראשון מהמקלחת, מי יושב בכיסא הזה בשולחן וכו'.
הקטע של הפיפי- באמת מעציב אבל תביני שזה כביכול בעיניים שלו הדבר היחיד שהוא שולט בו. אז הוא עשה על הרצפה כי הוא יכול.
בנוגע לתחרותיות- שחר הוא בכור וכמו רוב הבכורים הוא תחרותי גם אלה כזאת ברמה שהיא לא רוצה לשחק במחשב משחק שהיא מפסידה בו. תשחקי איתו ותנצחי אותו פעם בכמה זמן, וכשאת מפסידה לו תגידי אוי הפסדתי אבל היה לי ממש כיף לשחק אתך, שיבין שגם המשחק הוא כיף בלי קשר לתוצאה. היום אלה מפסידה יותר בקלות למרות שזה עדיין קשה לה...
בנוגע לגבולות- הגבולות האלה הם הדבר היציב שיש לילד. כן, העולם שלו השתנה, נולד אח, אמא ואבא יותר עסוקים, אבל הגבולות האלה מאותתים לו שהעולם שהוא מכיר נשאר אותו דבר. וזו גם הסיבה שהוא בוחן אותכם, זה חשוב לו לוודא את זה.
ובלי קשר קבלי חיבוקים- זה עובר מהר וכל אחד ימצא את מקומו מחדש במשפחה, והעניינים יירגעו.
[ [
תודה לכולן. ברור לי שזו תקופה והכל יעבור אבל היה לי עצוב איך הוא ממש התחנן לתשומת לב בדרך שלילית