זקוקה לעצות בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בתור אמא צעירה אני מריגשה שאני הולכת קצת לאיבוד
12 תגובות
עמוד 1
  • יש חוברות ודפי עבודה: יוצא דופן, התאמת צללית לחפץ,זוגות, התאמה כמותית- סיפרה לכמות,
    מיספרים, אותיות, גזירה, הדבקה, מדבקות, צביעה לפי ציור, פלסטלינה- עבודה עם מערוך וצורות,

• אני אם היית שואלת אותי הייתי לוקחת אותה לאיבחון מיקצועי
    וכשתהיה לך תשובה שהילדה בסדר גמור ולא זקוקה לשוב איבחון של קשב וריכוז
    תלכי לגננת לתראי לה שאת אמא שעושה הכל בשביל הבת שלה ושהיא טעתה

ובנוסף אם היא תוך יומיים למדה לכתוב את השם שלה (גם אם האותיות הפוכות זה בסדר) אז לדעתי הכל בסדר איתה אבל בשביל לשלול סטיגמה של הגננת הייתי מוכיחה לה שאיש מקצוע אמר שהיא לא זקוקה לזה

בהצלחה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• היי
    תראי יש הרבה גננות שאוהנבות לתת תיוגים
    אם צהיא יושבת בבית וקשובה לסיפור של רבע שעה או משחקת במשחק כלשהו במשך זמן ממושך ולא כל דקה מחליפה אז רוב הסיכויים שאין לה הפרעה וזה נובע כנראה מחוסר עניין בתכנים הנלמדים בגן מידיעה או שהגננת מעבירה בחוסר עניין
    אם תרצי מידע נווסף את מוזמנת ליצור איתי קשר פה בפייס או במייל: [email protected]

• יפית אני עושה איתה כבר את החוברות האלה חצי שנה וזה באמת עוזר והיא יושבת ואפילו מבקשת לבד ואומרת לי בואי נשה חוברת

הדס יש לי רופא התפתחות בלי שום קשר לעניין הזה ואני מתכוונת להתייעץ איתו

ואביבתוש אני שלוחת לך מייל תודה
  • מה שהדס כתבה
  • את יודעת מה אני עשיתי כשאמרו לי את זה על אור?

נכנסתי לאינטרנט הדפסתי שאלון לגננת ונתתי לה למלא. רציתי לראות בדיוק מה הבעיה שלה (והיו שם כמה נקודות קטנות שעבדנו עליהן, לא משהו שמצריך אבחון).

זה שהיא לא יודעת לכתוב שם בגיל הזה
    פייס: ortal_hori
  • אורטל

מאיזה אתר הדפסת ?
  • מהאתר של הכללית (בכלל האתר הזה מדהים אותי כל פעם מחדש, כל הכבוד להם!
  • תודה
  • בכייף מאמי

• קודם כל תקראי את זה בעצמך!

תראי מה הנקודות החלשות, מה הגננת חושבת על הבת שלך.

יכול להיות שתקראי - ותראי שאין שום דבר שמרמז על בעייה....או שיש משהו אבל אפשר לפתור בעצמך.

אני הייתי מתייעצת עם אשת מקצוע מתחום החינוך, חברה טובה שהיא אמא בעצמה (התייעצתי גם בכמה פורומים אינטרנטיים).

[email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה