מיכלי כנסי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יקירתי, ממש צדקת לגבי עניין הפטמות של הבקבוק.

עשיתי עם כף אחת של דייסה עם פטמה 2 (התקשרתי אליך לשאול אם עושים עם הכף של הסימילאק או עם כף רגילה, בסוף עשיתי עם כף רגילה שטוחה), ראיתי שכמעט לא יוצא, אז הרחבתי את החור של הבקבוק.

אמילי אכלה 30CC והחליטה שלא בא לה יותר.

עשיתי ניסוי והכנתי סימילאק רגיל עם אותה פטמה.

היא כמובן קצת נחנקה וזה נזל לה, בדיוק כמו שאמרת (וגם עוד הרחבתי את הפטמה) אבל היא אכלה עוד 80CC סימילאק.

היא מטריפה אותי עם האוכל בימים האחרונים, הניסויים האלה מטישים אותי!!!!

מחר אני אקנה עוד פטמות מס' 2 לסימילאק הרגיל ופטמה לדייסה.

אבל מה עדיף? מוצלבת או רב שלבית???

התחרפנתי כבר!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי דייסת קורנפלור ופיטמה מוצלבת. כתוב שהיא מתאימה ל6+ ולדייסות. מחר אני אנסה ואראה איך הוא מסתדר עם הפיטמה הזו ואתן לו דייסה במהלך היום... אעדכן

• מי שמדברת...

את הסתכלת על עצמך במראה לאחרונה???

את כמו הבלונדיניות השוודיות המהממות האלה שרואים בעיתונים...

וגיא- אני הייתי מתחתנת איתו!!!
  • חחחח ממש...תודה

• עזבי צודקת או לא.. סוך סוף את מבינה שזאת הייתה הבעיה בימים האחרונים. הפטמה!!!

אני חושבת שתקני מוצלבת ...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה