שאלה על סט מיטה ובעיקר מגן ראש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שכבר סיפרתי, קניתי היום לגיא סט מיטה של לורה סוויסרה, של פו הדוב.

כיבסתי, שמתי במייבש, וכבר יש על המגן ראש "בונקלעך"... כבר? הוא חדש. מכירות??? קרה לכן? ברור שאני לא אחליף, גם אף אחד לא יחליף לי, סתם לדעת.

לילה טוב יפות שלי ותודה ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ' עייפה

12 תגובות
עמוד 1
  • 50 מכן קראו ואף אחת לא הגיבה... מעניין מה זה אומר...

• זה אומר שאף אחת לא יודעת מה לענות לך....

• מה זה בונקעלך?
    לי יש סיפור אחר אבל דומה...:
    אני כיבסתי את המגן ראש בזמנו ומהתלייה הוא נפל יש לגינה עם הבוץ.... אז כיבסתי שוב והשתמשתי.... זהו ..... מה אפשר לעשות? ונשארו כתמים שלא יורדים לצערי...

• לא יודעת מה לענות
    כנראה שאיכות הבד נמוכה. כי בבד טוב לא אמורים להיווצר הבונגלך

• גם לי יש לורה סוויסרה וכיבסתי רק אחרי שהתלכלך, לא כשהיה חדש כי חששתי שיהרס. הטרגדיה היא שאחד הבגדים בכביסה הוציא מלא צבע וורוד אז הצבעים השתנו קצת...

• אולי כיבסת בטמפרטורה לא נכונה
    הייתי ממליצה לך לכתוב ללורה סוויסרה ישירות על זה אולי בכל זאת יחליפו לך

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • תנסי להחליף - אין לך מה להפסיד

• לפני שבועיים בערך כיבסתי- נשאר מעולה.

• היה לי מגן ראש של חברה אחרת וכיבסתי אותו מליון פעמים בערך
    ואין עליו כדורית בד אחת...אני גם חושבת שאת צריכה לבקש שיחליפו לך.

• אין דבר כזה ברור שיחליפו לך!!!!!! זה לא אמור לקרות!

• אני כן חושבת שכדאי לבקש להחליף או לפחות ליצור קשר עם חנות המפעל של לורה סוויסרה, כי איכות הבדים שלהם אמורה להיות יותר טובה ממה שאת מתארת ובטח שלא אמורות להווצר כדוריות כאלה מהכביסה הראשונה...
    אצלי יש כמה סטים של מצעים כולל מגן ראש של לורה סוויסרה כבר כמעט 9 חודשים ועל אף אחד מהם לא הופיעו כאלה כדוריות כמו שאת מתארת... ואני עוד מהפדנטיות שמכבסות מגן ראש אחת לשבוע יחד עם כל המצעים...
    כך שתחשבי כמה כביסות עבר כל מגן ראש אצלי
  • תודה חמודות... כבר כתבתי להם, נראה מה יענו...
    יום טוב!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה