צריכה רעיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות רגשות אשם קשים על זה שאני לא איתם מספיק החלטתי לקחת 2 ימי חופש כנראה במרץ - האחד עם יונתן והשני עם איתמר (לא בהכרח בסדר הזה).

אז גם הייתי רוצה לשמוע המלצות איך לשווק את זה (אני מעדיפה לקחת קודם את איתמר ואז את יונתן כי ככה אם יונתן יתלונן אני אגיד לו שגם לו מחכה יום כזה)?

איך לקרוא לזה כדי שיונתן לא יחשוב שעכשיו כל שבוע יש יום חופש מהגן?

מה לעשות עם כל אחד מהם ביום חופש?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
11 תגובות
עמוד 1
  • אני ביום שני עשיתי לשתי הבנות יום כייף. הלכנו מהבוקר למשחקיה מדהימה. ואח"כ ארוחת צהריים בחוץ. נהניתי מאוד!!!
    הסברתי לגדולה שסוף סוף הצלחתי לקבל יום חופשי ואני רוצה לעשות ביום החופשי שלי את מה שאני הכי אוהבת וזה לבלות עם הנסיכות שלי...

• אני חושבת שכדאי לך לבדוק מול עצמך למה דווקא יום כיף אחד על אחד יעשה מבחינתך את השינוי...
  • אמא ויותר, זה הסבר ממש יפה
  • בתחילת מרץ נפתחת עיר הקרח בירושלים
  • איזה רעיון מקסים!!!

• ענבר - הרעיון של אחד על אחד זה כי אני מרגישה שבאחרי הצהרים שאני איתם אז כאילו שניהם מופסדים.

עד שאיתמר הולך לישון הוא מאוד דורש תשומת לב (בוכה הרבה צריך הרבה על הידיים) ויונתן עצמאי ומשחק לבד אז הוא מקבל פחות תשומת לב. גם איתמר לפעמים "נפגע" מחוסר תשומת לב כשיונתן רוצה או צריך משהו.

באמת אחרי שאיתמר הולך לישון ליונתן יש כמעט שעה שלמה של תשומת לב רק לו, אבל אני חוששת שהוא ירגיש שעכשיו אנחנו איתו כי אין לנו את איתמר לשחק איתו... מבינה?

קשה להיות הורים (מזל שיש לי רק שניים אחרת לא היו נשארים לי ימי חופש
  • איזה תותחית!
    בדיוק הבוקר אמרתי ליותם שגם אנחנו נעשה את זה...

לדעתי קחי את איתמר לספארי!
    תטיילו יחד ברכב כשהוא יושב לידך - הוא ירגיש כמו גדול.
    אח"כ תהיו בגן חיות
    ובסוף בסוף את יכולה לקנות לו מזכרת מהחנות מזכרות.
    את יכולה לקחת אותו לצפארי - אבל זה פחות נחמד...

את איתמר את יכולה לקחת לפארק (אם יהיה יום נעים) יש את 7 תחנות - מכירה? יש מלא חניה ליד. יש שם מלא ברווזים את מביאה לחם ומאכילה אותם. את יכולה להביא לו בימבה או כדור.. אם את נכנסת לתוך הפארק יש לך שם מתקני עץ ענקיים, ועוד מתקנים לקטנים ופינת חי.. וקיוסק לקנות גלידה
  • גם אני הבטחתי הבוקר לנדב שביום שישי הקרוב נהיה בחופש ונעשה כיף...
    אני יותר זמינה עבורם בגלל שאני בבית.
    אני מפנקת את שניהם יחד , בגלל ההפרש הקטן זה נוח (הם נהנים מאותם דברים) וגם הם נהנים מהרגע המשותף
  • גמני מרגישה רגשות אשם שלירין אין אותי מספיק כי אוריאן דורשת את שלה.
    אני מציעה , כשאת לוקחת יום חוםש עם איתמר- שיונתןלא ידע מזה .קחי את יונתן ראשון לגן וזהו .
  • תודה בנות על ההצעות
  • איזה שאקלית את - כל הכבוד
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה