למי יש מיקסר מקצועי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכבוד היומולדת הקרב ובא החלטתי לבקש מתנה יקרה
11 תגובות
עמוד 1
  • http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3649597,00.html

היי
    אני מצרפת לך קישור על כתבה שאולי תעזור
  • אני
  • אין לי ואני מתה לק'יצ'ן אייד אין עליוו פשוט ליגה חבל על הזמן

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תודה .. יש עוד אופות?
  • או קיצ'ן אייד או KMIM
  • לי יש KMIX
    הרבה יותר חתיך מהקיצ'נאייד
  • אין לי , ואני מתה לאחד כזה , לא אכפת לי מאיזה מין, איזה סוג, צבע וכו'
  • אין לי מאלו...מאוד רציתי..אבל האמת.אני מתקמצנת
    יש לי מן חיקוי למקצועים האלו..עושה יופי של עבודה
    http://www.getit.co.il/Prod/66810/
  • יש לי קיטצ'ן אייד, ואני מאוד מרוצה!!!!!!
    אני לא כל כך מבינה במחירים כי הביאו לנו אותו מארצות הברית והמחיר שמה הוא לפחות חצי ממה שעולה כאן.

אני לא מכירה את שאר המכשירים, אבל יש לקיטצ'ן אייד מלא אביזרים שאת יכולה לחבר למכשיר עצמו (בתשלום כמובן), כמו מטחנת בשר, או מכונת גלידה (תסתכלי ביוטוב, זה מדהים)
    רותי
  • יווו אני אהבתי את התגובה לכתבה ..תגובה 110

גם אנחנו קנינו מוצרי חשמל באלפי שקלים. מצחיק שאופה לחם הכי פשוט יודע לעבוד 4 שעות ברצף, עם 20 תוכניות שונות, מזהה את הצרכים של הבצק לבד, מחמם מקרר מתפיח ומערבל כמו סוס - עולה רק 300 ש"ח.

מיקסרים שבסך הכל יודעים לסובב בפשטות, מתחממים תוך 10 דקות, שוקלים חצי טון ועולים מעל 1500 ש"ח. ראיתי גם ב4000.

הכל בגלל הביקוש המוטרף שלנו, הלקוחות.

הסינים והיבואנים חוגגים עלינו..

כמה נכון
  • אני קניתי לאחרונה kmix

ואני סופר סופר סופר מרוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני כמו צולי, לא יודעת איך הסתדרתי בלעדיו,
    אני עדיין לא מכירה אותו לגמרי, אבל לומדת אותו ונהנית,
    אני כבר אלופה בעוגיות!!!!!

אה, והוא גם חתיכי!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה