בוררר בלבבבבב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    תקציר:
    הרופא אמר להחליט אם לעשות הזרעה או לגשת בפעם הראשונה להפרייה. החלטנו שנלך בפעם האחרונה להזרעה. התחלנו את הזריקות אבל בגלל שהיו הרבה ביציות בסוף עשינו הפרייה. לא היה לי יותר מדי זמן לחשוב על הכל, הכל קרה כל כך מהר, הייתי הרי בראש של הזרעה ופתאום אני מוצאת את עצמי בשאיבה....
    האמת... ניראה לי שהיה עדיף ככה... השד לא היה כל כך נורא... הוחזרו 2 עוברים יפים(ככה הם אמרו) ואחרי מס' ימים היו לי כאבי בטן שחשבתי שמעידים על השתרשות אז בכלל שמחתי......
    היום קיבלתי תשובה שלילית לבדיקת הדם של ההריון.
    מאוד, מאוד, מאוד התאכזבתי..... הרגשתי כמו בור בלב
    מה עכשיו?!?!?!?! הרי זה "הקלף האחרון", מה שוב שאיבה? כי אין מוקפאים....
    באמת שניסיתי להיות אופטימית, אני לא מבינה מה לא היה בסדר....
    מה יכולה להיות הבעייה? הרופא יכול להגיד לי למה זה לא הצליח? הרי אני לא במעקב בתקופה הזו מההחזרה עד בדיקת ההריון אז מאיפה לו לדעת למה זה לא הצליח...
    מתי אני אקבל מחזור? ומה הסיכון לעשות חודש אחרי חודש שאיבה???

אוווףףףףף

אבל תמיד אני אומרת לעצמי, הכל מאיתו יתברך, כניראה זה לא היה מתאים עכשיו...

זהו....
12 תגובות
עמוד 1
  • רעות יקירתי,

האכזבה היא גדולה אבל תארי לך את האושר כשזה יבוא...
    כל עכבה לטובה (זה מה שאני מנסה להגיד גם לעצמי), אם לא החודש אז חודש הבא, הרי בסוף זה יבוא.

מאחלת לך קליטה מהירה
  • רעותי, מבינה את הרגשתך מאד.

אותי ישר שלחו ל-IVF כי החצוצרות סתומות. על פניו לא צריכה להיות בעיה כי זה עניין טכני בלבד והייתי בטוחה שאקלט בטיפול הראשון....

לצערי זה לא קרה וגם עם המוקפאים לא הצליח. הרופאים מסבירים את זה בכך שיש הרבה ביציות וזרעים שפשוט לא נועדו להפוך לעוברים ולכם ההצלוחה היא לא 100%.

בע"ה טיפול הבא תבואי מוכנה נפשית ותיקלטי להריון.

בעניין השאיבה אין בעיה אני עשיתי שאיבה לפני חודש ושבוע ובע"ה עוד שבוע אמורה לעשות שוב שאיבה...

חיבוקים ונשיקות
  • מבינה אותך לגמרי
    אני גם עברתי דרך לא קלה בכלל
    בעזרת ה׳ מאחלת לך שבורא עולם
    יזכה אותך בטיפול הבא בתשובה חיובית
    עם תאומים !!!

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • תודה רבה בנות, אתן מקסימות, מחממות את הלב ומבינות!!!!

עדיין לא התאוששתי ואני בבאסה רצינית אבל אני מקווה שהיא תעבור לי כבר מחר.

אני גם כבר רוצה לקבל מחזור ולהתחיל להריץ עניינים, לא מתאים שהוא ככה מתעכב לו פתאום יאללה החוצהההה...
  • היי מאמוש...

כולנו מכירות את ההרגשה.

ושתדעי שגם הרפואה לא יודעת להסביר מדוע זה לא נקלט.אין תשובות ברורות לכל הנוגע לתהליך זה.
    מי כמוני שואלת שאלות, גם אחרי שנקלטתי סוף-סוף לא יכלו להסביר מה הסיבה שההיריון לא היה תקין... יש לנו לפעמים כ"כ הרבה שאלות ללא תשובות ברורות.

בכל מקרה,שיהיה בהצלחה בפעם הבאה.

בטח כבר אמרו לך להפסיק תמיכה כך שתקבלי מחזור בימים הקרובים...

בהצלחה בפעם הבאה
  • אפשר לקרוא כאן קצת יותר על IVF זה יכול לעשות סדר במחשבות ובדברים.. בהצלחה IVF
  • שולחת לך גדול,
    תאגרי כוחות לקראת טיפול אחרון ומנצח
  • מחזיקה לך
  • רעות מאמי אני מקווה שהיום את יותר חזקה ומוכנה בכל הכוח לקראת טיפול מנצח!!! בדר״כ המכשושה מגיעה כמה ימים אחרי הפסקת התמיכה. קיבלת כבר? אם לא אני מנחלה שתקבלי היום/מחר. מבינה את ההרגשה שלך אני לקראת שאיבה שלישית.. בהפרייה זה נראה כאילו אין מצב שתהיה תשובה שלילית כי העוברים יפים והם כבר בתוך הרחם אז למה לא?!?! לצערינו זה הרבה עניין של מזל,. אני שומעת הרבה סיפורים על עובר שנחשב לא כזה טוב והיה היריון או רירית דקה יחסית ועדיין נקלט היריון. נקווה שיהיה לנו מזל ומהררררר.
    האתגר שלי הוא להצליח במקסימום שאיבה רביעית ואז אני יותר רגועה כי הפסיכולוגיה שלי היא שבעוד חודשיים אני אהיה בהיריון וצריכה להעביר את הזמן בינתיים ולתת לגוף שלי לתרגל את הטיפולים עד לטיפול המנצח!!!!
    אנחנו פה בשבילך
  • מחזיקה לך אצבעות שזה יקרה לך בקרוב
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • מאמוש! לבי איתך...

מאחלת לך החודש שתשמאי את הבשרות המיוחלות, אמן

אמה
  • קודם כל קבלי חיבוק גדול,
    לא תמיד מצליחים בהפריה הראשונה,
    למה אין מוקפאים, אמרת שהיו הרבה בציות?
    לדעתי הסיבה לכך שלא היה הריון,
    תמונה בכך שאמרת שמתוך הרבה בציות היו רק שני עוברים,
    זה כנראה מעיד על איכות הטיפול והעוברים,
    הרי הטיפול היה מיועד להזרעה,
    בטיפול טוב מניבים לא רק הרבה בציות אלא גם מספר עוברים...
    ובכל זאת אין חוקים....עובר אחד בודד תמיד יכול לנצח גם כן....

רוצה לנחם אותך שגם אצלי לא הלך בהפריה ראשונה ודווקא בשניה הצלחנו....
    אז אל תשברי, זה יגיע...
    מחזקת אותך ומחבקת
    ושיהיה המון בהצלחה לפעם הבאה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה