יציאה קורעת ועוד צרות חחחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היינו בביקורת לעיניים עם אמילי ואדיר ביקש לעצור בסינמה סיטי "בדינוזאורים"....אמרתי לו שאי אפשר כי אמילי לא מרגישה טוב וצריך לנסוע הביתה.

הגענו הביתה, כל הדרך היה שקט במושב האחורי.

איך שנכנסנו הוא אומר לי "אמא! אם לא תיקחי אותי לדינוזאורים, אני אלך לגור בבית אחר!!! (הוא ציין בדיוק באיזה בית - של השכנים). הסברתי לו שוב למה סירבתי לו, הלכתי לחדר ונקרעתי מצחוק. אם עכשיו הוא מאיים שיעזוב את הבית, בגיל 16 אני לא אראה אותו
17 תגובות
עמוד 1
  • איזה מצחיקון אדיר הזה
  • המון בהצלחה לאמילי
  • איזה מתוק
  • יואווו איזה קורעעעעעעע
    פייס: ortal_hori
  • זה הזמן לאפרוח שהלך לחפש אמא אחרת
  • תודה בנות

• בהצלחה

• אוי גם לשחר יש קטעים כאלה
  • איזה קורע הוא
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• שולי, אמילי סובלת מעין עצלה ופזילה, דורש תיקון בניתוח. היא כבר מטופלת במקום שאני סומכת עליו ונקבע מועד 16.4 לניתוח במרכז נ.א.ר.א בר"ג.

תודה רבה רבה בננות
  • בהצלחה בניתוח!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה