שאלה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מרגישה טוב ונמצאת בחופשת מחלה, לא הלכתי אתמול והיום לעבודה...

הרופאה נתנה לי חופשת מחלה 3 ימים וחשבתי שאם אני ירגיש טוב יותר מחר אז אני אלך...
    השאלה שלי אם זה בסדר שאני יחזור למרות שנתנו לי 3 ימים ואם ישלמו לי עבור יומיים שלא הלכתי??

שלומית
5 תגובות
עמוד 1
  • אם מרגישה טוב ואת יכולה ורוצה ללכת סבבה
  • אני יודעת שעל היום האשון לא משלמים ועל היום שני 35 אחוז ואז 70 אחוז, אמרו לי בעבודה שלי לפני כמה זמן שלא משלמים 100 אחוז... זה נכון??

עשכיו השאלה שלי היא אם יש לי 3 ימים והייתי יומיים אין מצב כזה שלא ישלמו בכלל כי רשום לי 3 ימים..?

שלומית
  • החוק קצת שונה וזה כבר לא 35% ו- 75 % .
    היום הראשון לא משלמים על היום השני והשלישי 50 ורק אח"כ זה 100 %

לגבי היומיים שלך - על היום הראשון את לא אמורה לקבל בכלל ועל היום השני 50 %.

לדעתי עדיף לך לקחת את היומיים כחופש רגיל ולא כמחלה ככה המשכורת לא תיפגע....
  • כן, אבל אין לי גם הרבה ימי חופש, אולי יומיים או שלושה

ככה זה עם ילדים הכל נגמר

שלומית
  • התשלום על ימי המחלה לא קשור לכמה ימים נתנו לך באישור מחלה. אם חזרת לפני הזמן שהרופא נתן, ישלמו לך על הימים שלא היית (בהתאם לנוסחה של 0%, 50%, 100%) וזהו. זה לא משנה בכלל אם היו לך יותר ימים באישור.
    אם כבר היית יומיים בחופש, כדאי לך כבר לקחת את השלישי ולנוח/לעשות סידורים. כי על היום הזה דווקא משלמים לך מלא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה