היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתן לא רואות את ההודעות. כבר היו כאלו שהתלוננו על הגמד שלהם בפומבי... וכעסו על המשלוח
כנראה שהן לא הבינו את מהות המשחק את עשית את הכל למען הענקית שלך והיא כנראה לא ממש מבינה את זה. אין מה לעשות תמיד יהיהו בנות פולניות.
[
לורה היו שתיים אחת מאצלנו יש 45 משתתפות במשחק אני חושבת שהרוב קובע לא?
אני בטוחה שעשית את החבילה בהרבה אהבה והנאה וזה הדבר היחיד שקובע
אני לא אמרתי חס וחלילה שהענקית עשתה את זה אבל מאוד חורה לי לראות אפילו תגובה אחת כזאת
אין לי מושג במה ובמי מדובר אבל אני רק רוצה להגיד שאת ממש לא צריכה להרגיש רע עם עצמך! עצם זה שבחורות פה חושבות על הענקיות שלהן ומשקיעות ממיטב כספן וזמנן כדי לארגן ולשלוח את החבילה מעיד על רמת האכפתיות שלהן. מי שצריך להרגיש רע במקרה הזה זה רק מי שלא יודע להעריך דברים כאלה.
לא ראיתי תגובה שלילית ואם יש משהו שהגיב באופן שלילי ... זה
לורה, נראה לי שזה לא נורא כמו שאת חושבת. כמעט כולן מרוצות מהתוצאות של המשחק. אני שמחה בענקית שלי ומקווה ששימחתי אותה. הגמדה שלי כנראה עסוקה מידי, אבל זה עדיין מאוד נחמד! תאמיני לי, נהנתי להרכיב את המשלוח יותר מכל מה שעשו בשבילי.
אני יודעת שהרוב מרוצות אבל תגובה אחת לא יפה פשוט הורסת את המשחק
לורה אני מסכימה עם הבנות... מי שהתאכזבה השנה יכולה לבחור לא לשחק שנה הבאה... מה שחשוב זה תשומת הלב המקסימה שהבנות מקבלות...
בטוחה שהענקית שלך תאהב את מה שתשלחי לה!!
טוב זה ממש מגעיל
אני עם שירה..החלק הטוב ביותר במשחק זה הכנת המשלוח והניחושים של החידות היפות. מחכה כבר לשרשוררררר