שאלת אגו ..........................:\\\ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אם אתם לא מדברים עם מישהו מהמשפחה בתקופה מסוימת על רקע ריב כשאתם יודעים שבעתיד תשלימו ( אח\אחות ) אז אתם מנתקים גם את הקשר בין הילד לבין הבן אדם שאתם לא מדברים איתו. ??

במיוחד כשהילד מצהיר שהוא מתגעגע לדוד\דודה שלו ........
    אני תמיד זוכרת כשהייתי קטנה אני הייתי אומרת לעצמי שבעתיד אני לא אעשה את זה לילדים שלי....
16 תגובות
עמוד 1
  • זה תלוי... אם הדוד/ה נמצאת במקום קרוב שהילד יכול לפגוש אותו לא הייתי מונעת
    אבל אם זה כרוך בזה שאני צריכה לקחת את הילד לדודה כנראה שהוא לא היה נפגש איתה

• לא הייתי מנתקת, הילדים לא קשורים
  • הייתי עושה הכל על מנת שהילדים יפגשו אותם

הילדים לא בעונש ולא צריכים לסבול מהריבים הטיפשיים של הגדולים...

וחוצמזה אולי תוך כדי מפגשים עם הילדים ככה המצב "מפשיר" וחוזרים לדבר

בקיצור אני שונאת לריב ובטח ובטח שלא לדבר ....
  • אני חושבת שהילדים לא צריכים להענש על ריבים של ההורים. אבל אם גרים רחוק זה באמת ביעה להפגיש את הילדים במקום ניטראלי כלשהו.

אחותי למשל נונגת ״להעניש״ את אמא וסבתא שלנו על כל דבר שהם מעצבנים אותה בכל שהיא מונעת מהן לראות את הנכדים. לדעתי זה אכזריות גם כלמי ההורים ובמיוחד כלפי הילדים שבטוח לא אשמים בכלום
  • בפירוש לא!!!
  • אם היא תגיע לגיל שבו היא תוכל ללכת לבד ברגל
    לא יהיה לי שום בעיה בכלל !
    אבל הקטע שעכשיו היא קטנה ואני חייבת להסיע אותה ולתאם עם האח\אחות
    ואני לא מדברת איתה

• אצלנו הם מתראים אצל הסבתא (חמתי) כל יום שישי. אבל כנראה שהקשר בין האחים (בעלי ואחיו) משפיע על הקשר בין הילדים בין אם נרצה ובין אם לא....

למרות שהם מאוד קרובים בגילאים, אין קשר ביניהם

• מנסיון אישי, לא תמיד זה אפשרי. כי צריך ששני הצדדים ירצו שזה יהיה בסדר.
    אני לא בקשר עם גיסתי וגיסי.משהו שהוא ביני לבינה. מבחינתי בריבים של מבוגרים לא מערבים ילדים. אבל כשהיא אמרה לילדים שלה להתעלם ממני. זה חצה גבולות מבחינתי

• מומי
  • לא!
    אם אני לא מדברת עם מישהו, אין לזה כל קשר לילדים שלי
    ברור לי שההפרדה היא קשה, אבל למען הילדים שלי אני לא אנתק אותם ממי שיקר להם כי אז אני פוגעת בהם...
  • דעתי כמו דעתה של עינבר...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני דוגלת בשיטה של לא מערבים ילדים בריבים...

גם כשיש פחות קשר (לא אוהבת את העניין של לא לדבר...) אז אני לא אנתק את בנותיי ממי שהן רוצות/בוחרות קשר איתו. גם אם זה יצריך ממני לתקשר יותר עם אותו בן אדם.
    כמובן שאעדיף תקשורת עקיפה, ותמיד אפשר למצוא, אבל גם לא תהיה תקשורת עקיפה, אאפשר להן את הקשר שהן רוצות.

• הלוואי שאני אמצא את הכוחות לעשות את זה
    תודה לכל המגיבות

• היי
    אני לפני איזה שלוש שנים לא דיברתי עם חמתי שנה שלמה אבל את הילדים הייתי שולחת עם בעלי כל שבוע שהיא תראה אותם זו סבתא שלהם והילדים לא צד בעניין בכלל.
    אני חושבת מריבות שלי לחוד והילדים לחוד.

• בפירוש- לא...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה