שאלה על מחזור אחרי הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי נשמות
    שאלה..
    סיימתי את הדם של ההריון לפני בערך שלושה שבועות מאז הייתי נקיה לגמרי אבל לפני שבוע הפסקתי לשאוב ולהניק.
    שלשום יצא לי דימום על התחתון וגם בניגוב יצא.. סליחה על התיאורים חח:)
    בכל מקרה מאז הדימום הזה(לא קצת ולא הרבה אבל יצא..) לא יצא שומדבר..
    הדימום הפסיק..
    מזה? קרה לכם? אני לא לוקחת שום אמצעי מניעה כי גם ככה לא נכנסנו באופן טיבעי להריון אחרי שנה של נסיונות.. אין מצב שזה השתרשות של הריון נכון?!...
    אעעע מבולבלת.. וסליחה על חוסר הסדר בהודעה אני עיפההה:)
3 תגובות
עמוד 1
  • אי אפשר לדעת...חחחח

בעקרון, בהנקה המחזור לא מי יודע מה אפשר להבין אותו...
    אז יכול ליהיות שזה היה קצת הוא....כי הפסקת לפני שבוע, אבל זה אולי לא מספיק
    זמן בשביל להסתדר לגמרי.
    בהנקה מלאה היה לי לפעמים קצת כמו שאת מתארת..

לגבי האם זה הריון זה תלוי מה הסיבה שלא יכלתם להכנס להריון טבעי.
    אם זאת לא בעיה חד משמעית של עקרות אבל ממש חד משמעית, אז בטח את יכולה להכנס להריון ספונטני
  • ממי אחרי לידה לוקח למחזור זמן להסתדר
    וזה לא חייב להעיד על כלום

• אי אפשר לדעת, יש הרבה מקרים של נשים שאחרי שנים של טיפולים נכנסו להריון ואחרי הלידה לא שמרו ונכנסו צ'יק צ'ק.

יש לי חברה שזה מה שקרה לה, שנים של טיפולים, ב"ה נכנסה להריון, והחליטה שאין טעם לשמור, היא חזרה מהחופשת לידה בהריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה