מתי מומלץ לנסות שוב?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות מתי מומלץ לנסות שוב להכנס להריון לאחר הפלה טבעית??..
    ממש התבלבלתי ממה שכתוב בה

10 תגובות
עמוד 1
  • אם זה הפלה טבעית אז אין בעיה אחרי וסת אחת,
    אבל אם זאת גרידה אז מומלץ להמתין 3-4 חודשים...

• אני עברתי הפלה עקב חוסר התפתחוסת וחוסר דופק בשבוע 9....
    עברתי כגרידה.
    והרופא אמר לא לחכות ישר להתחיל שוב ברגע שנגמר הדימום...
    אחרי חודשיים נכנסתי להריון והתומאה המהממת שוכבת בחדר שלה כרגע וישנה לה בשקט חממממממממממממממממממממממסססססהההההההה!!!!

• לי אמרו שכדאי לחכות שלושה חודשים אבל לא חובה מה שכן את צריכה לחכות למחזור ראשון ולעשות אולטרסאונד לבדוק שלא נשארו שאריות ושהרחם נקי,
    אל תדאגי את תיקלטי מהר כי אחרי הפלה נקלטים מהר,
    כל הריון שונה והכל יהיה בסדר בהריון הבא בעזרת ה׳

• אין לי מושג.
    שיהיה בהצלחה!
  • תודה בננות

• היי מותק, קודם כל הרבה
  • היי מותק...

גיסתי עברה הפלה טבעית לפני בערך חודשיים בשבוע 6 ה' ישמור...
    לפניי שבעועיים בישרה לנו שהיא בהריון בשבוע 8

ז"א נקלטה בדיוק חודש לאחר ההפלה...
  • אין לי מושג

• אני עברתי הפלה טבעית בשבוע שביעי. הרופא אמר "מה שיקרה ה מה שצריך שיקרה". נכנסתי להריון ברגע ישר אחרי שטבלתי והיום יש לי בת מקסימה שהיא כבר בת חצי שנה.

המון בהצלחה
  • לא יודעת לענות לך וראיתי כבר שקיבלת תשובות- אאחל לך מפה הרבה הצלחה ושבעוד תשעה חודשים תרחיבי את המשפחה- אמן!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה