מינה כנסי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי שקנית אתמול כיסא לרכב... למה?
    הסלקל לא מספיק? איפה קנית וכמה עלה?

אני גם רוצה לקנות להדס. הסלקל שלה די קטן....

8 תגובות
עמוד 1
  • מיכלי היום יש המון כסאות בטיחות שמתחילים מגיל 0
    לי היתה את הבעיה הזאת עם להב וכמובן עם נועם
    את להב העברתי בגיל 7 חודשים ומאמינה שאותו הדבר את נועם
    לי יש אלפא אומגה עלית - כסא מעולה!!!!

• אז למה קנית סלקל??? או שהוא בא עם העגלה?

ראיתי בשילב אתמול. מגיל 0 אבל די יקר 500 שח משהו כזה...

• הכסא של להב עלה 1200 בזמנו אבל היום אפשר להשיג אותו גם ב500

את הסלקל של להב קניתי יחד עם העגלה לפני שהיא נולדה

בדיעבד לא הייתי משקיעה שקל בסלקל הזה

• מיכלי, קנינו כסא כי הסלקל מתחיל להיות קטן. גיא מתחיל להשתולל ונראה לי מתחיל להיות לו מסורבל קצת... גם ככה צריך לקנות כסא באיזשהוא שלב, לדעתנו הגיע הרגע.
    מה גם שהכסא הזה הוא ממשקל 2.5 ק"ג עד 30 ק"ג, אז הוא יהיה טוב גם לילד הבא כבר מגיל 0. (גיא יחמם את הכסא עד שיגיע\תגיע הילד הבא

• הכסאות האלה אמנם מפוארים ומתאימים מגיל לידה אבל עדיין עדיף להתחיל בסלקל

• מיכל, אני גם קניתי אתמול כסאות לאוטו, של מקסי קוזי. עלה לי כל כסא 900 שקל, ממש לא זול אבל זה מה שרציתי ואני ממש מרוצה!

• ווואאאוווו חשבתי שנדפקתי עם הסלקל שהוא קטן ועשיתי טעות שקניתי אותו....( למרות שלא קניתי... זה בא עם העגלה)....
    אבל אני רואה שזה דווקא נורמלי שזה קטן...

• גם אני לא קניתי סלקל, הוא בא עם העגלה ( גם את העגלה לא קניתי חחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה