דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אתמול אני ובעלי הלכנו לאכול שווארמה והיה שם בקבוק על השולחן של עמבה וחשבתי שזה חרדל. כששמתי אז יצא בכלל מים שקופים צהובים.אבל שמתי ממש קצת בפינה כדי לטעום. אבל היום התעוררתי והבנתי שזה היה מקולקל. כל היום יש לי טעם של זה בפה..בחילות כאלה בבוקר כשאכלתי לא הרגשתי את הטעם של האוכל אפילו. ההרגשה עדיין לא עוברת לי. מה שטוב שלפחות אני לא מקיאה .מה אפשר לעשות?
    אני אוכלת לימון ושותה מים.. זה מסוכן שקיבלתי את ההרעלה הזאת? לעובר הכוונה?

סליחה על התאור אבל כבר הלכתי 3 פעמים לשרותים.אולי הכל יצא כבר ?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שזה מסוכן, לא נעים בטוח!!! ואומנם אני לא רופאה, אבל לא נראה לי מסוכן שאכלת משהו מקולקל, רק תשתדלי לשתות הרבה מים, כדי שלא תתייבשי בגלל היציאות!!!

רותי
  • ועכשיו עשית לי חשק לשווארמה!!!!!!!!!
  • וואוו זה בדיוק מה שקרה לי אתמול,
    למזלי רק שילשלתי, זה לא אמור להשפיע על העובר

• זה לא אמור לחדור שילייה.
    תשתי הרבה מים כדי לא להתייבש.
    [

• התקשרתי לאחות במוקד. אמרה לי שאולי כי פעם ראשונה אכלתי את רוטב העמבה הזה אולי יש לי אלרגיה למרכיבים ואני לא ידעתי או שזה משהו אחר. בכל מקרה היא הרגיעה אותי ואמרה שאם זה הרעלה אז מאוד קלה וזה לא נורא. היא אמרה שאם היה חום חס וחלילה, שילשולים או הקאות או דימום אז זה היה נורא. עכשיו אני אהיה עוד יותר זהירה עם מה שאני אוכלת.
  • תרגישי טוב
  • היתי עכשיו במיון נשים ,הייתי חייבת לבדוק שהכל בסדר עם הבייבי. עכשיו נרגעתי. עכשיו רק נשאר שיעבור הקלקול קיבה הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה