היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, רציתי לשאול האם לפני הריון (זאת אומרת אחרי הביוץ) במידה ונקלטים להריון יש יותר תכיפות במתן שתן..אני צריכה לא לקבל שבוע הבא.........תודה
8 תגובות
עמוד 1
לי כן היה ככה לפני שגיליתי את הריון
תודה....
הי שקיעה מתוקה! אני רוצה להציע לך לא לחפש סימנים... שההריון יגיע הוא יגיע. אני יודעת שזה קשה....ואפילו בלתי אפשרי... אבל בגלל שלפעמים אנחנו כל כך רוצות משהו... המח מתחיל לשדר את זה לגוף... בחילות, פיפי, עייפות ולי ממש כאבו השדיים באחד מחודשי הניסיונות...
שיהיה המון בהצלחה!
אני יודעת אבל אף חודש לא היה לי ככה....
היי
אני יודעת שזה מבעס לשמוע אבל אסור לך לפרש תופעות אני עברתי דרך ארוכה עד להריון המיוחל שהגיע 5555555555555555555 ( דרך ivf ) מאחלת לך שלא תדעי בעיות כמו שהיו לי עשיתי יםםםם של בדיקות הריון ביתיות כי הסתמכתי על תחושות גוף והכל היה בולשיט
יש מצבים שכן מעידים על הריון אך לא בהכרח
לכן קיימי יחסים בזמן הביוץ תקחי חומצה פולית ותמשיכי לנסות
מאחלת לך עוד החודש הריון בריא ותקין
שקיעההמתוקה מה מצב ? יש חדש מאמי?
כן יש חדש בחילות ודימום שהיה לרגע ונעלם...... משהו מוזר ....תודה שהתעניינת ....מה איתך?...