עידכונים עידכונים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי חמישה שבועות של טירוף עם ההנקה הזאת סוף סוף נראה שעלינו על דרך המלך. אני אמנם עדיין שואבת ועדיי משלימה לו בקבוקים אבל הוא עדיין מוכן לינוק ואפילו משתפר מבחינת איכות היניקה. היום הייתי שוב אצל היועצת והגענו למסקנה שהגיע הזמן להחזיר אותו יותר להנקה ולהוריד את הבקבוקים לאט לאט עד שנסמוך עליו שיונק מספיק טוב וניזון טוב בלעדיהם. בשבוע האחרון קיבל 7-8 בקבוקים ביום + ינק ועלה 234 גרם
22 תגובות
עמוד 1
  • יוווהההוווו!!!
    [
  • עמית אפשר לומר שיש לך חלק בזה
  • כל הכבוד
  • ועל זה נאמר חמסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 55555555555555555555
    איזה עדכון כייפי!!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• איזה כיף!!!
  • איזה עדכון של כיף!
    כל הכבוד שאת גם תורמת!
  • המון בהצלחה!
  • מילנה איזה כרית יש לך? כמה עולה? למרות שבא לי חדש
  • חמסהההההההההה על החלב שלך ,איזה פה את פותחת!!
    כל הכבוד לאיתן ולך על ההתמדה
  • שרק ילך וישתפר

• פייס: ortal_hori
  • כיף לשמוע ...
    כל הכבוד על הרצון העז , זה לא קל ולא מובן מאליו ...
    בלי עין רעה
  • יפה כל הכבוד על כמויות החלב וכל הכבוד על היניקה של איתן והכי שבהכי כל הכבוד על התרומת חלב
  • כל הכבוד לך

• וואוו אשרייך שהצלחת!
    כל הכבוד על הנחישות וההתמדה!

• משמח מאוד לשמוע
    כל הכבוד על התצרומה
    גם אני בזמנו תרמתי לחברה היו לי סטוקים ואחכ קצת הצטערתי כי כשהפסקתי רציתי לתת את כל מה שנשאר במקפיא ובקושי כבר היה..אבל בקטנה הכל לטובה
    סורי שלא שלחתי עדיין אגב..אין לנו פה דואר בקיבוץ השבוע...בע"ה בלי נדר שבוע הבא..לא מזיק שיהיה לך עוד שקיות
  • לירון תודה שאת זוכרת! אני בהחלט צריכה...

מיום ליום הוא משתפר הנסיך הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה