סקר שחשוב לי מאד- עדכון סופר חשוב בהתחלה- תיכנסו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות..

הבוקר נעסוק בענייני גיהוץ..
    אני לא מגהצת את הכביסה של הילדים
    גם ככה יש ערימות של כביסה ואין לי כוחות להתחיל גם לגהץ- גם כי אני לא אצא מזה, וגם כי מי ישמע לאן הם הולכים- לקמט את הבגדים בארגז חול...?...

יש לי שיטה- אני "מיישרת" את החולצות שיוצאות קצת מקומטות מהכביסה והכל נראה חלק ויפה.
    הבוקר, נתתי לאיתיוש חולצה שיצאה ישר מהכביסה ושכחתי לעשות את פעולת היישור (מה גם שעברתי בדיקה די בעייתית אתמול, ואני לא מרגישה כ"כ טוב הבוקר..), אז קיבלתי מבעלי היקר הערה עוקצנית ופוגעת - כאילו אני האמא היחידה בעולם שלא מגהצת לילדיה בני ה 3 את הבגדים, ובקיצור- אמר בין הדברים שאני לא מספיק טובה..

בבקשה בנות- תענו לי את האמת (ולא בשביל לגרום לי להרגיש טוב..) אתן מגהצות??? כי אם משהו הזוי בצורת המחשבה שלי- אשנה אותה..
    אני כמובן לא מדברת על בגדים לאירועים- חולצות מכופתרות וכד'- שזה ברור שיגוהץ, אלא על בגדים של יום יום לגן, חולצות טריקו- מגהצות????

תודה מראש לכל העונות
    זה חשוב לי..
57 תגובות
עמוד 1
  • בס״ד

ממש לא זה עבודה נמלים אשכר ה
    לגהץ חילצה שתתקמט אחרי רבע שעה?
    את לא מוזרה המחשבה שלך נכונה לגמרה

• אני לא מגהצת בגדים לגן.. אם אני אתחיל לגהץ כל חולצה ומכנסיים אני כל היום אצטרך להיות עם המגהץ..

]
    ]
  • אני לא מגהצת כ-ל-ו-ם-!
    באמת זה מה שחסר לי בחיים....
    אפילו בגדים של אירועים וחולצות מכופתרות אנ שולחת לאמא או למכבסה.

זה שאת לא מגהצת זה עושה אותך לא מספיק טובה?????
    אני חושבת שהוא דיבר מתוך כעס או תסכול על דברים אחרים בכלל... אין מצב שהוא התכוון לזה! קחי נשימה עמוקה ותראי שהוא יתנצל בהמשך היום (בהמשך לסקר של סיון

• תודה , תודה, ושוב- תודה לכןןןןןןןןןןןן על התשובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה ממש עוזר לי....

תודה
  • אני לא מגהצת את הבגדים של אוראלי

עם כל הכבוד לבעלך - כ"כ מפריע לו שהבגדים של הילדים לא מגוהצים הוא מוזמן לגהץ אותם

את בסדדדדדר גמור ילד משתולל מתלכלך למה לעבוד קשה?? ולהוסיף גם גיהוץ
    לא מספיק לעשות כביסה לתלות אותה לקפל ולהכניס לארון

• מגהצת רק מה שחייב !!!!!!

• סבתי המרוקאית אשת-החיל המדהימה ז"ל היתה מגהצת גם סמרטוטי-מטבח.
    דור אחר,זמן אחר,רוגע אחר, סטנדרט-גבוה אחר....

אם יש עבודת-בית,ששנואה עליי והיא במקום-הראשון,אז זה גיהוץ.

מזלי,שבעלי הולך עם קרוקס,ג'ינס,דגמ"ח לעבודה. הכי פשוט שיש.

אני מקפידה אחרי החבל,ישר לקפל וגם זה בדר"כ...

• לא מגהצת ולא מתכוונת לגהץ גם כשיהיו גדולים, בטח לא לגן.

• כמה שעזרתן לי... אתן לא מבינות אפילו... (נפשית הכוונה..)

אוהבת אתכן
  • חה....חהה.....איזו מתוקה את...
    נראה לך?"????לגהץ??? אני לא משעבדת את עצמי יותר ממה שאני כבר משועבדת לבית...עם כל הכבוד לבעלך...אם מפריע לו כל כך, הוא מוזמן לגהץ בעצמו, אין טעם בגיהוץ של בגדי ילדים - ואם תבדקי טוב - תגלי גם חול בכיסים
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=43499656.jpg]
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=63983314.jpg]
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
  • נראה לי שאני הכי מזניחה!!!!
    אין לי מגהצ בבית!!! היה. אחד יקר. נתרם לחברים באריזתו המקורית!
    ויש לציין שבעלול עו"ד שהולך רק עם חולצות מכופתרות. אני מייבשת את הדברים שצריכים גיהוץ על קולב וישר מקפלת (או במקרה של חולצות מכופתרות הכל תלוי אז אחרי הייבוש ישר לארון)!
    [

• לא מגהצת וגם לא רואה את עצמי מגהצת בגדים לגן בעתיד, כמו שבעצמך אמרת, בשביל מה? בשביל ארגז חול? זה לא שהילד יישב במקום כל היום ולא יזוז שהוא צריך להראות ייצוגי, הוא ילד - ילדים רצים, קופצים, זוחלים וכו', אין סיכוי שהבגד ישאר מגוהץ שניה אחת אחרי שהוא עבר גיהוץ.
  • אם זאת הייתי אני במקומך, הייתי צוחקת לו בפרצוף ואומרת לו שייצא מהסרט!
    חצוווווף!!!

• לגהץ???
    את מה?? את הטרנינגים????

ממש לא!

• גיהוץ מה זה בכלל

• שאני אגהץ??

לילד שאני מחליפה לו בגדים בלי הפסקה?

אני לא קונה בגדים יפים שצריך לגהץ, חבל על הזמן כי דקה אחר כך זה מקומט
    ועם כתם שלא יורד. אני מתחמנת - חולצות טריקו עם צווארון, אפודה יפה...

גם הבעל מגהץ בעצמו , גם דברים שלי.
    אנחנו לא בימי הביניים, ורוב הבגדים לילדים לא מצריכים גיהוץ.

שלא יהיו לך רגשות אשם, יש לך מספיק דברים על הראש.

• אני לא מגהצת כלום!!!
    לא את הבגדים של הילדים וגם לא את שלנו.... אין לי מגהץ בבית אפילו

• נראאאאאאאאאאאה לך!!!!!!!
    וגם את מה שמחייב גיהוץ....יש את אלברט 5 שח לפריט ושלום על ישראל:-)

" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
  • תקשיבי, אני פריקית של גיהוץ.

אין מצב שאני לא מגהצת לי או לבעלי בגד שאנחנו לובשים- כל בגד.

אבל- לאמילי אני לא מגהצת שום דבר...

תרגישי בנוח.

ותמסרי לבעלך ממני
  • אני בכלל לא יודעת לגהץ,ושיש צורך לגהץ לבעלי בגדים לשישי לבית כנסתאו לאירוע אז הוא מגהץ.....ולילד לא יצא לי לגהץ בגדים בכלל...

• כשנכנסנו לדירה אני ובעלי קנינו מגהץ, זה היה לפני כמעט 3 שנים. המגהץ עדיין באריזתו האטומה. תביני לבד
  • מגהץ? מה זה? מה עושים עם זה?
    שונאת לגהץ, לא מגהצת, ואפילו אין לי מגהץ בבית
    בהתחלה זה היה קשה לנתי לקבל את זה והיום הוא אפילו מסכים עם זה.
    רוצים גיהוץ פעם במיליון שנה הולכים למכבסה

• א. לא מגהצת בגדים לגן.
    ב. לא מגהצת כלום חוץ מחולצות מכופתרות 5 דקות לפני שלובשים.
    ג. לקפל מהמייבש כשהבגדים חמים אכן עוזר.
    ד. כשאני תולה בחבל אני מפעילה את מכונת הכביסה על סחיטה מינימלית ותולה מיד כשהיא מסיימת. מנערת כל בגד לפני התלייה ומיישרת (שרוולים מגולגלים וכו).
    ה. מספיק, לא ?!?
  • לא מגהצת.

וגם אם היה לך משהו הזוי בצורת המחשבה לגבי דברים שעושות "עקרות בית" את לא צריכה לשנות אותה!!!!
    לבעלך מפריע? הבעיה בו!

אהבתי את מה שאולגה של בריאל הייתה אומרת
  • לאוריה אני לא מגהצת שום דבר..
    אני מגהצת רק לבעלי בגדים לפני שהוא הולך לארוע..
    אמרתי כבר שאני שונאת לגהץ

• האמת... שאני לא מכירה מישהי שמגהצת את הבגדים של הילדים.... (חוץ מאירועים וכד')
    למה? הכי הם מתלכלכים ומתקמטים מהר מאד.

אגב- אני לא מגהצת ב-כ-ל-ל!
    בעלי מגהץ .. .אבל רק בגדים לאירועים... אפילו לא ליום יום!
    כןכן- אני ג'יפה! חחחחח

ונראה לי שהרוב כאן , לפי מה שהצצתי
    לא מגהצות
    נראה לי הבעיה היא של בעלך
    אז שהוא יגהץ

תני לו לקרוא את השרשור הזה!

• יעלי, מחזיקה אצבעות לתוצאות טובות בביופסיה ולתקופה טובה יותר בזוגיות ובמשפחה.

אני מתנצלת אם אני חודרת פה לפרטיות שלך ואני מבינה למה את לא רוצה לפתוח את זה כאן אבל אני רק חייבת להגיד שלפי הדברים שאת כותבת אולי ה"טוב" שאת מחכה לו בשביל הילדים שלך לא כולל את אבא ואמא ביחד? כי אם לאמא רע אז גם לילדים רע.
    אני חושבת שיש מקום לשקול טיפול זוגי.

שוב, אני מתנצלת אם עברתי איזשהו גבול.

נשיקות
  • מאמי שלי

• לגהץץץץץץ????????
    איזה בעל הזוי יש לך הוא צריך טיפול

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • מאמי מחזיקה לך מיליון

• מתוקה קודם כל קבלי המון

[/url
  • מקווה שהבדיקה תצא תקינה.
    וחיי הזוגיות ישתפרו פלאים

• מה זה מגהץ???

אין שום סיכוי בעולם שאני אגהץ בגדי ילדים. ובאופן כללי לא מגהצת כמעט כלום. לבעלי יש איזה כמה חולצות מכופתרות וכשהוא רוצה ללבוש אותן, הוא מגהץ בעצמו.
    אם הוא יצטרך את עזרתי ויבקש אותה כמובן שאעשה זאת בשמחה, אבל הוא אפילו לא היה חושב לבקש ממני לגהץ בגדים לגן של הילד. בטח היה גם מתעצבן על ביזבוז הזמן הנוראי...

והכי חשוב, שיהיו בשורות טובות עם הביופסיה!

אביגיל דולה
    050-4456544

• מחזיקה אצבעות שהבשורות יהיו טובות
  • מאמי אין לי אפילו מגהץ בבית
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה לכולכן...

אין ספק שעודדתן אותי מאד...

אוהבת אתכן
  • מאמי!!!!!

אני מגהצת רק חולצות מכופתרות של בעלי וגם זה רק אם יש אירוע או משהו חגיגי, כי לעבודה הוא לובש טי שירטים. אם יש משהו ממש מקומט שיצא מהמייבש כמו גי'נסים אני מגהצת... אבל זהו!!! לא מגהצת, אין לי כוח, בטח לא בגדים של גיא!

ובקשר אלייך, מאחלת לך רק טוב בזוגיות ובכלל ורק בריאות!!!!! מחכה לתוצאות טובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• אז ככה-
    עד ששמואל נולד גיהצתי בגדים כל שבת לבעלי- בעלי רואה חשבון והוא לובש רק חולצות מכופתרות.
    אחרי ששמואל נולד אמא שלי לקחה על עצמה את תפקיד הגיהוץ - אחת לשבועיים כשהיא מגיעה אליי לסופ"ש.
    אני מגהצת רק כשהולכים לאירוע וצריך ללבוש חולצה שעדיין לא עברה גיהוץ- אם לבעלי ואם לילדים- לי כמעט אין בגדים מהסוג שצריך לגהץ....
    אני מחליפה לילדים לחות פעמיים ביום בגדים- אני אמא היסטרית בכל הנוגע לקור- כי לצערי הילדים שלי נוטים לחלות מהר, לכן אני מלבישה להם בגד גוף פלוס שתי חליפות- כך שיוצא שאחת ליומיים לפחות אני מפעילה מכונה שבעה קילו של הילדים- אם אצטרך לגהץ כמות כזו של בגדים לא יהיה לי זמן לטפל בהם, בזמן המועט שגם ככה מצליחה לה**** להם.
    אני אמליץ לבעלך דבר כזה- אם יש לו בעיה עם קמט כזה או אחר בבגדים של הילדים שלו- הוא כהורה צריך לקחת מגהץ ולגהץ את הקמטים הללו!
    בעניין הבדיקה- הלוואי שהתוצאות יבשרו רק טובות ושתרגישי טוב- אמ!!!!

• תודה בנות
  • וואו מאמי, רק עכשיו קראתי
    שתהיה לך רפואה שלמה ומהירה

• שירוש תודה מתוקה
  • מאמוש' לא מגהצתתתתת!!!!!
  • ממי,
    מחזיקה לך
  • בוטנית- תודה
  • אני??????? מגהצת?? אהההה הצחקת אותי

• פחחחחחח מה פתאום????
    לגהץ טריקואים?????

• ענבלוש...
    תודה רבה, מכל הלב
    כבר אמרתי לך באופן אישי ואגיד גם פה- את בן אדם נדיר ומדהים.. זוכה מי שבקרב מכרייך/ חברייך / משפחתך

אחת ויחידה- תודה
  • ממי שיהיה לך המון בהצלחה עם הבדיקה
    ותאמיני לי לא שכחתי את ההבטחה שלי - נכנסנוהלתקופה קצת קשה ועמוסה אבל אני מממשת הבטחות

57 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה