משנכנס אדר מרבים בשמחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות תודה רבה על התמיכה......

היום קמתי בבוקר עם באסה רצינית, פתאום זה היום הראשון אחרי ה3 שבועות האלה שאין לי למה לצפות, זהו יצא שלילי... הרגשה מוזרה כזו של ריקנות...
    כל בוקר במהלך ה3 שבועות האלה קמתי עם איזו שהיא תקווה, אם זה בבקרים לפני השאיבה אם זה בבוקר של ההחזרה ובבקרים לאחר מכן בידיעה שיש לי עוברים בגוף ובתפילה שהם יחזיקו אצלי...בבקרים לאחר מכן, למרות שהתחילו לי כאבי מחזור הייתה לי תקווה שאלו כאבים של הריון....
    היום קמתי עם הרגשה של ריקנות, של אין למה לצפות, אפילו המחזור לא הגיע ככה שעדיין אין צפייה להתחלה של טיפול חדש...

כולי תקווה שההרגשה הזו תעבור מהר, לא כיף לי

אבל בכל זאת היום בערב ראש חודש אדר, משנכנס אדר מרבים בשמחה!!!
    בע"ה השם החודש כולנו נתבשר בשורות טובות ומשמחות

הכל מאיתו יתברך בנות, יש לנו אבא שבשמיים שעושה בשבילנו את הטוב ביותר, גם אם עכשיו אנחנו לא מבינות את זה...
5 תגובות
עמוד 1
  • מחזקת את דברייך, כנראה שהשם צמא לתפילות שלנו אז עוד קצת תפילות בכל הכוח ואנחנו שם....

מאחלת לך ולכולנו שבע"ה החודש ניקלט להריון ונישמח ונשמח את כל הקרובים לנו....

• כל הכבוד על הגישה!!! שיתמלאו כל משאלות ליבנו לטובה במהרה!!!
  • חמודה יהיה בסדר, תתאזרי בסבלנות,
    כי זה יצליח ובגדול, אסור להפסיק להאמין!
    ובעזרת ה׳ שתקבלי מחזור תאמיני בכל כוחך שהטיפול יהיה גם האחרון!
    שיהיה לכולנו חודש מלא בשורות טובות:)
  • יקירה שלי,מאחלת לך חודש טוב ומלא בשורות טובות וישועות ..
    אל תאבדי תקווה ,אל תשכחי היום הראשון לווסת זהו גם היום הראשון לתחילת ההריון ,אז נקווה שזה החודש האחרון ש תבוא לבקר לעוד 9 חודשים בע"ה

בהצלחה וחודש מבורך

• "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה