סתם רציתי להמשיך ולשתף אתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבתי שאלה בפורום מסויים לגבי הבדיקות של נתי
    הוא אמר שממצא כזה מחייב המשך בירור וטיפול

25 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי שתשמעו רק בשורות טובות

• כאילו דהההה......

רוצה לכתוב פה? לשלוח לי במייל?

[email protected]
  • מותק שלי, ברור שזה דורש בירור.... הממצא הזה יכול להיות משהו זניח או משהו רציני אז ברור שצריך לברר!!!

אבל..... למה להילחץ? לכו תעשו את כל הבדיקות ותקבלו את כל התשובות למה סתם לחשוב על הגרוע ביותר?
  • ממי שולחת לך חיבוק
  • ממי כתבתי פה אתמול דווקא
    נתי עשה סי טי לעמוד שדרה צווארי וכתף בעקבות חבלה שהוא נחבל.
    חוץ מ2 פריצות דיסק גילו גם ממצא בריאות. ונכתב ככה:
    "ממצא לוואי: קשרית בגודל כ-10 מ"מ קידמית בRUL (שולי הסריקה והודגמה חלקית). עם מרכיב ground glass קל סביבה, גבולות מעט ספקולטיבים"

• אז שמרית למה הרופא משפחה היה אדיש לממצא?
    הוא אמר נפקסס למחלקת ריאות והם כבר יחזרו אליך - והפקידה אמרה קחו בחשבון שזה לוקח זמן.
    מה את אומרת ללכת להזמין עכשיו פרטי מיידי רופא ריאות? לא להמתין בסבלנות לקופ"ח?

• בובה, דיברתי עם בעלי, הוא אמנם לא רופא, אבל הוא אמר לי "צריך המשך בירור"
  • תראי, אם זאת הייתי אני הייתי מבררת מתי התור הקרוב ביותר דרך קופת החולים ואם זה רחוק מדי הייתי קובעת פרטי.

בכל מקרה תנדנדי להם כל יום בטלפון עד שיתנו לך תור.
  • תודה בנות אין עליכן

• שני ממי מצאו לו ממצא בריאה

• מחזיקה אצבעות שזה שום דבר

• אוקיי, עכשיו קראתי הכל....
    אני לא הייתי ממליצה לכם להיות מושפעים מאדישות של רופא משפחה. לא חסרים מקרים שהתבררו שהרופא היה לגמרי לא אחראי ולא עשה את כל מה שצריך!
    אני הייתי לוחצת לקבל תשובות מהירות ממחלקת ריאות, ואם יש צורך בחווד נוספת – אז קדימה. חבל לבזבז זמן, ולו רק בשביל השקט הנפשי שלכם

• בהחלט חושבת שאסור להזניח וצריך לבדוק לעומק
  • מאמי,
    אני מקווה ומאחלת שיתברר שזה משהו לא רציני!
    תמשיכי להיות אופטימית - הכי טוב!
    ושירגיש טוב!

• קבעתי תור לרופא פרטי לעוד שבוע וחצי
    במקביל מחכים לראות מתי יקבעו דרך הקופה - אולי יקרה נס וזה יהיה מהר יותר

• סיון הוא מעשן? במה עובד? יש ברקע משפחתי מחלות ריאה?

• מחזיקה לך מיליון

• סיון תגידי לו שרק אם יבקש סליחה את תקבעי לו תור מהר

• חחחחח אחוה רעיון חינוכי מעולה

• רק בשורות טובות ורפואה שלמה מאמי, לא כל כך מבינה בזה, רק רציתי לאחל שהכל יהיה תקין...

[center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה