אני לא מבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך פחדנית כמוני ילדה 4 פעמים?!
    איך שכחתי שזה כואב?!
    איך אני הולכת לעשות את זה?!
    איפה אני מוצאת זמן בלו"ז הצפוף שהילדים הכינו לי לשבועיים הקרובים?!
12 תגובות
עמוד 1
  • 4 פעמים ואת קוראת לעצמך פחדנית ? לי נראה כמו ההגדרה של גיבורה : ילדה 4 פעמים...
    כשהיו מברכים אותי ללידה קלה בהריון השלישי הייתי אומרת שאין לידה קלה וגם הקשות ביותר נגמרות מתישהו (מנסיון). מה שקשה זה לגדל שלושה יחד (גם אחד לצורך העניין...). אז אני מאחלת לך שתגדלי אותם בנחת !!!
  • אולי גם שכחת את השנייה המופלאה ביותר בעולם שבה מניחים עלייך את הבייבי? שהעולם לרגע עוצר והכל נשכח בצד?
    את הרגע הטהור הזה שבו מצטרף עוד ילד למשפחה?
    את הדקה המהממת הזו שבה כל הכאבים נעלמים ואת מסתכלת בפליאה ועונג צרוף למראה הילד שלך?
    שאת נותנת לו יד והוא סוגר את אצבעותיו הקטנות בחוזקה מפתיעה?

את הולכת לעשות את זה כמו גדולה...!
    [
    [
  • וואי 2 התגובות שלכן הציפו אותי בדמעות

• [
    [
  • זוהר גם לי יש צמרמורת! אכן מרגש כל פעם מחדש
  • זהר - ריגשת אותי והוכחת לי שוב כמה לא פשוט לוותר בדיוק על הרגע הספציפי הזה....
    לא נורא... תמיד יהיה לנו את הגלגול הבא

• פייס: ortal_hori

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• הלוואי והייתי יודעת באיזה תאריך זה יקרה , היה יותר פשוט

• זהר שתהיי בריאה!!!!!!!!! איזה תיאור מרגש!!!!! אני רוצה ללדת עכשיו רק בשביל הרגע הזה!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ליאתוששששששששששש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה