היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זוכרות שסיפרתי לכן שהזמנו לבריאלי מיטה וכוורת? אז אתמול הודיעו לי שביום שני הקרוב כבר יבואו אלינו כדי להרכיב הכל
17 תגובות
עמוד 1
אואאוווו המצעים ממש יפים אהבתי מאוד
תתחדשו ותהנו בובה...
סטים מהממים!! איזה כיף אוטוטו היא הולכת להתפנק במיטה של גדולים
ווואי מעללללף
ממי כמה עולה סט מצעים בורדינון בימים אלו ?
בכלל לא זול האמת... יש ב320 ויש ב350, אבל הם איכותיים ועשויים מ 100% כותנה וישמשו אותה כמה שנים טובות. תודה בנות
מצעים מהמממממממים אולגהההההההההההה!!!!!!!
איך בריאלי תהנה מהםםםם!
מהמם!! בעיקר ההלו קיטי. איזה באסה, הייתי בוורדינון לפני שבוע בערך והיה להם רק סט אחד 100% כותנה של כיפה אדומה
איזה כיף לנסיכה שלך.....
איזה כיף!!
תתחדשו
אחחח מצעים חדשים אני מתה על זה אבל יש לי קטע אני לא אוהבת לפתוח אותם אני אוהבת רק לקבל עדיין יש לי מלא סטים סגורים מהחינה שלי (לפני שנתיים)
שני, כבר פתחת את הסט? אם לא, תלכי לסניף אחר ותחליפי למשהו שאת אוהבת, חבל! מיכל, גם אני מתה על מצעים חדשים, של ילדים ותינוקות במיוחד חחח ואני ההיפך ממך - ממש חסרת סבלנות לפתוח אותם, בא לי לקרוע את האריזה!!!