אפשר לקטר כאן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףף אוףףףף ואוףףףף
    אני עייפה, חלשה, מצוננת, עם קוצר נשימה והרגשה בעעע
    עד עכשיו הייתי בבדיקות וקניות והבית נראה

21 תגובות
עמוד 1

• פייס: ortal_hori

• אז מה אם הם ביקשו???
    לא מתאים את לא צריכה לעשות - הם לא ינטרו לך כל החיים כי לא הכנת להם עוגה...

וכל השאר
  • אורטל רק בגלל זה אני מכינה אותה אבל אני גמורה אין לי כוחות לעמוד אפילו
    תביני לבית שלי אני לא מכינה אותה כל שבוע כי היא מצריכה המון זמן
    טוב עזבו אני סתם קוטרית בגלל ההורמונים עוד מעט יעבור לי

• תעשי כמוני- את עייפה? לכי לישון
  • תקשיבי לעדי

• נשמה בגלל זה אסור מההתחלה להרגיל אותם לכלום
  • מאמי מה הבעיה להגיד לחמים שלא הכנת השבוע כי הרגשת על הפנים??? הם לא יבינו? את בהריון!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כמו שאמרו - תחשבי על עצמך עכשיו - את לא מרגישה טוב? שיחכו לשבוע הבא, געגועים עושים רק טוב
  • אני לא מבינה איך עוד אף אחת לא בקשה את המתכון??????
    יאללה, בואי נוסיף עלייך עוד עבטדה. איזו עוגה זו?

וזה ממש ממש ממש הזמן להוריד אותם מהגב שלך , אחרי הלידה את ממש לא צריכה מטלות נוספות גם מהחמים.
    תכיני להם השבןע את המתכון מודפס יפה בשפה בה הם קוראים וסיגרי עניין
  • הא, ורצוי לקטטטטטטטטטטטטטטר פה......
  • אם היו מבקשים פעם ב... נגיד באירועים .. מילא

אבל כל יום שיש ? ואת עוד בהריון .... קצת חוצפה לדעתי

• איזה עוגה זאת מעניין??

ותגידי להם שאת לך מרגישה טוב הם בטוח יבינו...
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • עידכונון- הכנתי את העוגה והבית נקי
    תהילה מבלה עם אמא שלי ויש לנו היום יום נישואים אז נצא למסעדה טובה
    בקשר לעוגה בעלי הרגיל אותם וממש לא נעים לי לסרב כי סך הכל הם בסדר אבל זו הוצאה של 250 ₪ כל חודש וזה קצת כבד עם משכורת אחת
    בנוסף לא תמיד יש לי כוח זו עוגה שצריכה זמן והשקעה, אני יתאמץ קצת עד ללידה אחר כך אני יתן לה מתכון שתכין לבד

• מחכה למתכון.....

• גם אני רוצה מתכון

• מחכה למתכון גם
  • נו? איפה המתכון?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה