אני רוצה הביתה :(((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוווף
    אני רוצה ללכת הביתה... הרמתי טלפון לגן לשאול מה עם אגם ושמעתי אותה צורחת בקולי קולות.....
    ברור שמיד הרימה אותה מטפלת והיא מיד נרגעה אבל יש לי הרגשה חזקה שאני צריכה ללכת לקחת את הילדה ולנסוע הביתה....

אווףףףף למה יש עוד שעתיים עד השעה 16:00?????

11 תגובות
עמוד 1

• ומה המטפלת אמרה? למה היא בכתה ככה? ולמה הרימו אותה ברגע שהתקשרת?

אין לי מה לומר לך ממי יש ימים כאלה
    קבלי

• היא אמרה שהיא בדיוק הכינה לה בקבוק איך שהתקשרתי.. ואז היא הרימה אותה כדי לתת לה לאכול....
    אני בטוחה שהיא ישנה עכשיו כמו מלאך אבל אווווףףףףף

• מאמי לא נשאר עוד הרבה זמן

• את כבר בטח בבית או בדרך עם הנסיכה שלך וזה מה שחשוב.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בגלל סיבות כאלו- אני מעדיפה להישאר בבית ולהיות אמא במשרה מלאה- הדאגות האלו- גם כשיש את המטפלת הטובה ביותר קשות מאוד, במיוחד כשהילד עוד קטן.
    אני מאחלת לך שתתרגלי בקרוב מאוד למצב החדש ושהילדה תמיד תשמח ותחייך!

• נכון זה קשה שהילד בוכה... ואת שומעת אותו.... אבל מה? בבית הוא לא בוכה?
    תחשבי על זה ככה...

גם הדס לפעמים בוכה והלב שלי נקרע אבל מה אפשר לעשות? כל היום על הידיים? לא.!

• אני בטוחה שהכל הסתדר....

שבת שלום מתוקה
  • יש לי הרגשה חזקה שאת צריכה להוציא אותה מהגן הזה
    אני רואה את הפוסטים שלך והם מזכירים לי את מה שעברני עם הילד הגדול, היו את כול הסימנים למה כן להוציא אותו מהגן ולא הוצאתי, טעיתי.....

" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
  • יש לי הרגשה חזקה שאת צריכה להוציא אותה מהגן הזה
    אני רואה את הפוסטים שלך והם מזכירים לי את מה שעברני עם הילד הגדול, היו את כול הסימנים למה כן להוציא אותו מהגן ולא הוצאתי, טעיתי.....

" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה