משהי מוכנה להסביר לי את התופעההההההההההההה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מילאומנקיות שעושות מילואים עם מילאומניקים ...... באותו מקום

17 תגובות
עמוד 1
  • אחיינית שלי שירתה במג"ב וצריכה לצאת למילואים עד שתתחתן (וזה סוף סוף קורה בעוד שלושה וחצי חודשים) ואם אני ל טועה יש גם מילואימניקים איתה- כל עוד יש הפרדה כמו בשירות החובה- מה רע???

• שכולם ישנים באותו אוהל זה רע

• אפשר הסבר? כי אני באמת לא הבנתי מה לא בסדר

• גם אני לא מבינה מה רע בזה... הייתי קצינת קישור והיו לי גם מילואימניקיות מקסימות.

• בס״ד

אני מבינה אותך לגמממרי
    בנות זה לא ענין של חמודות לא חמודות
    לכו תדעו מה יש שם
    אני יודעת שאני לא עוזרת
    אבל אני בטוחה שהיתי מגיבה כמוך
    אם לא יותר בקיצוניות

• לא נראה לי שהם ישנים באותו האוהל

• למה אני ירוקה המקנאה אתן חושבות

• יפה שלי, עם מה שיש לו בבית לא נראה לי שמילואימניקית מסריחה על מדי ב' תעשה לו את זה
  • תודה נסיכה

• חמוד בעלולי

ולפעמים כיף לקנא קצת, וכשהוא יחזור הביתה.............................

יהיה כיף!
  • מי שרוצה לפזול פוזל בתוך מתחם צבאי ומחוצה לו

הכל שטויות .

אורטל

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • כן אבל ששבועיים לא בבית ויש יצרים ויש חשקים - הפיתוי יותר גדול

אני מממש מבינה אותך אני יותר קנאית ממך

• אף אחת לא מאיימת עליי. אם אני אפילו רק חושדת זה סימן שמשהו לא בסדר באמון. בעלי לא היה עושה כלום גם אם היו שמים אותו באוהל עם בר רפאלי.

• לא חושדת ולא כלום פשוט מקנאה

• מקנאה במה?? למה, יש עלייך? אז יש שם נשים. סו וואט? גם ברחוב יש נשים. גם בטלויזיה. זה לא שהן מסתובבות בתחתונים ושרות לו: "dont you wish your girlfriend was hot like me??"

• הרגת אותי מצחוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה