אני חייבת לשאול לדעתכן ומה אתן הייתן עושות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי מכרת ילדות (כרגע לא יכולה לקרוא לה חברה) שהיא טכנאית רנטגן.
    אבא שלה עובד בכיר באחד המכונים של רנטגן, אולטרסאונד, אמ אר איי וכו' הכי גדולים באזור חיפה.
    כשכל הבלגן עם נתי התחיל התעליתי על אי הנעימות בגלל שהקשר כבר לא כמו פעם ודי התנתק במהלך השנים (לא כי רבנו או משהו חס ושלום אלא פשוט המרחק והמקום השונה שלנו בחיים - אני נשואה+2 והיא עדיין לא במקום הזה) והתקשרתי לבקש את עזרתה.
    ובאמת היא עזרה לי מאוד וסידרה לי תורים מוקדמים יותר ובאמת אין לי תלונה וחצי תלונה.
    עכשיו ביקשתי ממנה עזרה עם אמ אר איי ותשובתה היתה :בגלל שפעם קודמת גרמת לאבא שלי לחכות סתם ככה חודש אני לא יכולה לעזור לכם הפעם סורי"

עכשיו זה ממש ממש ממששששששששששששש לא נכון, אפילו לא קצת. היא סידרה תורים ונתי היה שם כמו שצריך. ואפילו סיפרתי לה מה היו התשובות ואיפה עומדים.
    וזהו אז היא אמרה רק כשיהיה לכם אישור לאמ אר איי אוכל לעזור ובאמת עכשיו יש אישור .

אז אני כבר לא יודעת מה עשיתי רע. אולי היא ציפתה שמהקומבינה שלה והעזרה שלה נהפוך להיות חברות טובות שוב? אולי זאת חוצפה מצידי לבקש עזרה ממישהי שהיא לא חברה שלי?

מה גם שהיא יודעת שהמצב לא קל, והיא יודעת שלקבוע תור לאמ אר איי זה דבר קשה מסובך ועלול לקחת חודשים, משהו שהיא יכולה לעזור בו בהרבה.
    בכל אופן התשובה שלה ממש העציבה אותי, כי אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה, בחיים

15 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי בולעת את הצפרדע ומתקשרת שוב! הכי הרבה היא תגיד לא.

• נו זה מה שאני מספרת
    עכשיו זה קרה
    עכשיו היא אמרה לי לא

• לא מבינה... למה אבא שלה כביכול חיכה חודש...?

• אין לי מושג, גם אני לא מבינה

• תתקשרי שוב. תבהירי... תגידי אני לא מבינה למה התכוונת, אנימתנצלת אם עשינו משהו לא בסדר... בלה בלה בלה
    אין ברירה!

• באמת מוזר הקטע הזה שאבא שלה חיכה חודש?! לא שאלת אותה על איזה חודש מדובר?

• ניסיתי להתקשר היא לא ענתה שלחתי לה הודעת הבהרה ובכל מקרה שתודה על כל העזרה
    מה אני יכולה לעשות?
    לא רוצה לעזור שלא תעזור - לא יכולה להכריח אותה

• מי ישמע ביקשת ממנה הלוואה של כמה אלפים... בסך לעזור בקביעת תור, וזה גם לא שנתי הולך בחינם...
    יכול להיות שבאמת היא ציפתה למשהו בתמורה, אני לא יודעת...
    בכל מקרה את שלך עשית, כתבת לה גם הודעת הבהרה, מכאן זה תלוי בה...
  • את את שלך עשית. התקשרת, שלחת הודעה. די אין לך יותר מה לעשות. כמו שאמרת: לא רוצה לא צריך.
    מקווה שתצליחו לקבוע תור כמה שיותר מהר.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אח איזה אנשים,לא מבינה מה הבעיה לעזור ,לא יפה בכלל....

• הייתי מבקשת ומנדנדת..זו הבריאות של בעלך..המשךפחה שלך.הייתי שמה את זה מקום ראשון..מקסימום תגיד לא.

דברו איתי בפייסבוק

• הייתי מבקשת ומנדנדת..זו הבריאות של בעלך..המשךפחה שלך.הייתי שמה את זה מקום ראשון..מקסימום תגיד לא.

דברו איתי בפייסבוק

• אולי לקח מלא זמן עד שקיבלו תשלום מקופ"ח?
    באסה אבל אין מה לעשות...
  • מה פתאום בעלי בא עם התחייבות מקופ"ח

היא לא עונה לי ואין לי כוחות להתחנן, זה הדבר האחרון שיש לי כח אליו

• הי!

סליחה שאני מתערבת.

אולי תפני לרב פירר הוא יוכל להפנות אותך לרופאים הטובים ביותר, הוא מאוד עוזר

כולם פונים אליו. בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה