בטן בשבוע 8 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות קרה פה למישהי שיצאה לה בטן כל כך מוקדם???
    מה שמעצבן זה שאני מרגישה שמסתכלים בעבודה ובכל מקום
    וממש לא בא לי לספר עכשיו
    מצד שני זה כבר מתחיל להיות שקוף. מה עושים?????
    [/]
12 תגובות
עמוד 1
  • ברוכים הבאים

• אז מה עשית בעבודה?? סיפרת לבוס?
    [/]
  • אצלי (הריון שני) ראו כבר בשבוע 6
  • אתוש! איזה כיף לשמוע!!! מזל טוב מאמי!
    אצלי בהריון השני הבטן יצאה רק בחודש שישי. הייתי מספרת בעבודה כמה שיותר מוקדם- את אמורה גם לנצל את ה- 40 שעות לבדיקות.

• כן בטח שסיפרתי

• גם לי זה קרה עכשיו .ניסיתי להסתיר אבל סיפרתי כבר לפני שבוע ועכשיו כבר כולם יודעים ורואים ממש כי זהו.. אני לא יכולה לשים גינסים ולהסתיר כמו לפני זה..הם לוחצים לי על הבטן .
  • בהיריון השני והשלישי הבטן יצאה מהר מאוד- מה גם שלא הספקתי להוריד את זו שמההיריון הקודם....
    תשוויצי בבטן ההיריונוית שלך- היריון זה דבר יפה מראה!
    המשך היריון יפה ותקין!

• אז מה כבר לספר??? יוו זה נראה לי כל כך מוקדם
    ומורן אצלך הבטן יצאה רק בחודש תשיעי אני זוכרת אותך !!!

חשבתי לחכות לשקיפות אבל עוד חודש נראה לי מוגזם בגלל הבטן
    [/]
  • ספרי- למה לא???
    אם את לא מאמינה באמונות טפלות- אי מניעה שתצאי בהודעה על ההיריון הזה!בהצלחה בהחלטה מתי לספר ובהצלחה בהיריון בכלל!

• כן זה בעייתי להסתיר אם כבר רואים.

תראי אני די שיקרתי כששאלו אותי ואמרתי שאני במחזור. פשוט לא רציתי שידעו וירכלו. אז שיקרתי. ועוד הגדילו ראש ושאלו למה שמנתי חחחח זה בכללל להיכנס לי לבטן. אבל אמרתי שלא הלכתי למכון כושר הרבה זמן....

אבל אחרי הסקירה כבר אמרתי ... והבינו אותי למה לא רציתי לספר.

אז אם אין לך בעיה לשקר- עשי כמוני.

• כן תספרי! אין לך מה להפסיד! יו אתי איך אני שמחה בשבילך!!!

• מורן שתדעי לך שהתקשרתי אלייך כמה פעמים לבית ולא היה מענה!!!!
    [/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה