מותר להוסיף קצת דייסה לתמ"ל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה להגדיל קצת את מס' השעות שהיא קמה לאכול בלילה
    במקום שתקום כל 3 שעות כי היא רעבה
    על הדייסה יש הוראות רק איך להכין דייסה דלילה/ סמיכה אבל אפשר פשוט להוסיף כפית דייסה לבקבוק מטרנה שלה?
    תודה מראש...
7 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה להוסיף כפית דייסה. אבל לא בטוח שזה מה שיגרום לה לישון יותר.

• אני לוקחת כפית מדידה של מטרנה ושמה לגליה כפית כזו לכל 150 ולשמואל כפית כזו לכל 120.
    תשימי כמות כזו פחות או יותר. בתיאבון!

• ויקי- שווה לנסות... היא קמה בלילה לאכול וחוזרת לישון אז אולי אם זה ישביע אותה יותר היא תישן קצת יותר- אני מקווה... היא כבר לא כל כך פיצית ואין סיבה לקום כל 3 שעות לאכול גם בלילה...
    תודה רבה בכל מקרה הלילה ננסה להוסיף כפית ונראה מה יהיה!
  • תשמעי, תמיד שווה לנסות. אני עד עכשיו נותנת להם דייסה לפני השינה, פסיכולוגית זה מרגיע אותי.

• רז מקבלת דייסה מגיל חודשיים בשל רפלוקס.
    בהתחלה הוספתי לה על כל 100 CC
    3/4 כפית קורנפלור כדי לא להעמיס.. ולאט לא הגדלתי לה ליותר...
    אני אישית שמה לה היום על כל כפית סימילאק (60CC) כפית דייסת וניל.
    אבל זה ממש בעתיד שהקיבה כבר תתרגל.

• כן גיל 4 חודשים את יכולה לשלב
    בעקרון יש לך מאחורה כמה כפיות על כמה מ"ל כי תלוי איזה חברה את קונה. לייף ומטרנה לדוגמא זה לא אותו הדבר.
    ועל גבי האריזות כתוב 4+, 6+ 9+....
    ואת צריכה פטמה x מוצלבת או רב שלבית....

מקווה שזה מה שיעשה את ההבדל בלילה.

• ניסינו את עניין הדייסה לא היה מוצלח במיוחד...
    מיכל- הייתי צריכה לראות את ההודעה שלך לפני- ניסיתי עם פטמה שלב 2 ולא יצא לה כלום מסכנה... אז דיללתי לה קצת את הדייסה ולא עזר
    אחרי שהיא כבר התעצבנה בעלי לקח פטמה ישנה והרחיב אותה אבל היא כבר היתה עייפה מהמאמץ ונרדמה מהר אז לא בטוח שהלילה זה יעזור אבל מחר אני אקנה פטמת X ונקווה לטוב!!
    תודה רבה על כל התגובות!!

וויקי בעקבותייך עיצבתי גם שמפו בפייסבוק- תשתפי פה את הבנות זה נחמד ממש!!
    לילה טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה