-
גזים יכולים להיות גם מעבר לגיל 3 חודשים
-
לא מאמי זה בטוח לא גזים- הבטן שלו משוחררת והוא לא קפוץ כמו כשסבל מגזים והבטן הייתה ממש מתקשה.
למה את לא ממליצה על משחה?
-
את האמת עם הבן שלי, היה קצת קשה כי הוא לא הסכים לקחת נשכנים וכל זה. אז רק טיגל הוא הסכים. ואם זה ממש קיצוני,את יכולה לתת לו נובימול כי זה גם עוזר..זה לא רק נגד חום,התרופה גם נגד כאבים.
-
כי אמרו לי שפעם קרה מקרה שמרחו לילד על החניכיים והלשון גם התאלחשה (כלומר זו משחה שמאלחשת, מרדימה קצת כדי לא להרגיש את הכאב) ואותו ילד בלע את הלשון לא עלינווווווווו
אני לא שקלתי בכלל לתת לרזוש את זהההההההההה
-
אחרי שקראתי את התגובה של נופקי. תראי אם את לא רוצה להסתכן אז תתני נובימול וזהו או אקמול תלוי מה יש לך.אני נתתי נובימול.
-
וואי עכשיו ממש הפחדת אותי..
אני גם מפחדת לתת נובימול.. אוףףףףףף
-
הוא מגלה את האצבעות והידיים שלו גם עומר שלי כל הזמן עם ידיים בפה......
-
אם הוא ממש לא רגוע... תתני לו נובימול למה שיסבול???
אני תמיד נותנת לרזוש כשהיא באטרף של בכי........ קורה...
-
אוףףף שירגיש טוב
אולי באמת זה השיניים
-
אולי שוב חזרו הגזים?? תנסי לעסות לו את הבטן
לגבי שיניים נראה לי קצת מוקדם, עידו גם כל היום עם ידיים בפה נראה לי זה השלב שהם מגלים
-
הוא כבר שלושה שבועות עם הידיים בפה, אני יודעת שזה השלב, רק שביומיים האחרונים זה ממש כואב לו והוא סובל. ולא- זה לא גזים בטוח!
אני חושבת שאם מחר יהיה ככה אני אתן לו נובימול באמת.
-
ממה שאני מבינה מהקריאה זה נשמע לי עצירות!
-
נטשה יש לו יציאות פעם ויום והוא עשה היום היום כפרה עליו.
בבכי האחקון
(לפני רבע שעה) החניכיים שלו היו אדומות ממש וקצת נפוחות למטה אז עכשיו אני בטוחה שזה שיניים.
-
נשמע כמו שיניים באמת.
לגבי הטיג'ל - רופאת המשפחה שלנו בזמנו המליצה לא להשתמש במשחות האלו, היא הסבירה לנו שהחומר המאלחש לא טוב לתינוקות ואפילו קצת מסוכן. מה שכן, אם הוא סובל אין שום סיבה לא לתת לו נובימול - זה באמת כואב להם נורא וחבל שיסבול אם אפשר להקל עליו
-
מאמי יש גם ג'נגאג'ל.. שהוא יותר עדין והוא בטעם חלב אם..
אני מתתי לאגמי שהיו לה צרחות שחשבנו שזה שיניים ולא קרה כלום חמסה חמסה!
ההפך הרופאת ילדים נתנה לי מרשם לטיג'ל....
וכמו שאמרו קודמותיי אם את מבינה שמשו כואב לו וזה לא סתם פינוקי תתני נובימול לא יקרה כלום..
למה לסבול? אם יכאב לך ממש הראש לא תקחי אקמול?...
אוהההההההבבבבתתת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
אני נותנת לאופק טיג'ל זאת תרופת פלא
אני שמה ממש מעט וזה ממש עוזר
אי אפשר לבלוע את הלשון!!! השבוע הייתי בקורס החייאת תינוקות של מד"א, ואמרו לנו ככה... נכון צריך להיזהר אבל מיליוני תינוקות השתמשו בזה וגם הרופאה ממליצה על זה
אני לא בעד לתת נובימול כל הזמן
מה כל פעם שיש קצת כאב שיניים לתת תרופה? לא נראה לי כדאי בכלל!!!!