אולי הגיע הזמן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לעשות הכרות קצת רשמית יותר
    אני כאן כבר כמה שנים,בעיקר קוראת מדי פעם מגיבה,ככה בשקט בדרך כלל...
    בעיקר כי לא היה לי הרבה זמן להיות פעילה עד עכשיו,וגם כי לא נוחלי להחשף בשמי האמיתי,שמות הבנות שלי וכו',מסיבות שונות.
    אבל בכל זאת כמה מילים-יש לי שתי בנות מתוקות חכמות ונפלאות(באוביקטיביות כמובן),בנות חמש ושלוש.
    אני עכשיו בשבוע 34,והשבוע נכנסתי לשמירת הריון...
    לא נורא בגדול(פעמים קודמות הייתי בשמירה משלבים מוקדמים הרבה יותר ככה שמעכשיו עד שבוע 36-בתקווה שלא אלד,קטן עלי....)
    זו גם הסיבה שיש לי עכשיו זמן להיות יותר פעילה
    אז זהו,נעים מאוד
22 תגובות
עמוד 1
  • נעים מאוד
  • תמיד כיף להכיר....
    נעים לנו מאוד
  • נעים מאוד
  • את לא חייבת להגיד את שמך יש פה כמה בנות פעילות שלא נחשפות..

[
    [
  • ברוכה הבאה להכרות נרחבת יותר
  • תודה בנות:)
  • [:)נעים מאוד

• נעים מאוד להכיר!!!
    מקווה שתחזיקי מעמד עוד קצת!!!!!

רותי
  • נעים מאוד מאוד ...

• נעים מאוד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• נעים מאוד
  • איזה כייףתודה על כל האיחולים.
    שבוע טוב ומבורך לכולן
  • אני אשמח לדעת את שמך

• היי נעים מאד
    פייס: ortal_hori
  • ברוכה הבאה ונעים מאוד להכיר
  • זה הפחד שלי,שהעובר יהיה פג....
    אני מתורגלת בשמירות,בכל הכדורים האפשריים וההזריקות מהריונות קודמים,
    (שאגב בסוף את הראשונה ילדתי אחרי התאריך והשניה בשבוע 37,אבל שתיהן היו פיציות,פחות מ-3 קילו,ופחות מ-2.5)
    עכשיו לפי הערכת משקל העובר יותר מ-2 קילו.
    מקווה להחזיק עד שבוע 36 לפחות.
    מתוקונת,אותך אני זוכרת ממהודעה הראשונה שלך
    אני מתל-אביב אבל כרגע אסור לי לצאת מהבית...בקושי לזוז בתוך הבית אני יכולה
  • איזה בעסה
    פייס: ortal_hori
  • שלום לך.........

לא ידעתי שאת בהריון
  • יקירה גם יהב שלי אפילו שנולד בשבוע 39 נולד קטן 2.460 וכל הזמן אמרו לי שהוא קטן ורצו אפילו לילד אותי בתה"ש כי שלחו אותי לשם לייעוץ ולא הסכמתי ובלניאדו משכו אותי והוא גדל עוד טיפה וברית עשינו רק אחרי שלושה שבועות ועד היום הוא קטן מתחת לאחוזון שלוש וטיפת חלב כל הזמן טוחנים לי בשכל שהוא קטן והבגדים עד עכשיו עדיין הייתי מלבישה לו חלק מהדברים ניו בורן וזהו אני משלימה עם זה שיש לי ילדים קטנים אז קטן זה לא הכי נורא העיקר שייצא בריא ושלם
  • עירית,תודה
    אני לא יודעת אם זה בן או בת,אוהבת את ההתרגשות הזו וההפתעה בסוף
    מיקמיק-איזה קטע זה בדיוק המשקל שהבת שלי נולדה בו!
    עד היום היא באמת רזונת כזו..אני לא מתרגשת מזה באופן כללי,רק לא בא לי לעבור סרט של פגיה וכאלה,חשוב לי מאוד מאוד להניק ושהתינוק יהיה איתי בביות,ואם ח"ו נצטרך פגיה,אפילו שזה לא סוף העולם,זה לא יתאפשר.
    בכל מקרה,אין לי כוונה ללדת בימים הקרובים...
    מקווה שלעובר אין תכניות אחרות עבורי
  • גם את יהבצ'וק לא הנקתי מלא כי היה קטן והיה לו קשה אבל אני שואבת.
    מקווה מאוד מאוד שתחזיקי מעמד עוד שבועיים לפחות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה