מי שרצתה מתכון לעוגה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זו עוגת ספירלה חלבית:
    2 שוקולד לבן
    2 שוקולד מריר
    2 שמנת לבישול
    100 גרם חמאה
    1 חבילת בסקוויטים
    1 כף סוכר
    1 כף קרונפלור
    1 כף נס קפה
    750גרם גבינה לבנה( קופסה גדולה)
    6 ביצים
    תבנית קפיצית עגולה משומנת

מרסקים את הביסקוויטים,מוסיפים סוכר וממיסים את החמאה מערבבים ויוצרים עיסה איתה מכינים את התחתית של העוגה שמים בינתיים במקרר.

את השוקולד הלבן שוברים לקוביות ושמים בקערה 1
    את השוקולד המריר שוברים לקוביות ושמים בקערה 2
    בסיר מרתיחים את השמנת וכשהיא רותחת שופכים אותה בשתי הקערות עם השוקולדים שתמיס אותם לערבב טוב טוב שלא יהיו גושים
    אחר כך לשוקולד מריר מוסיפים נס קפה וללבן מוסיפים קרונפלור
    בקערה גדולה יותר שוברים את כל הביצים עם כל הגבינה ומערבבים היטב ואז מחלקים את הכמות ל2 חלק אחד מתערבב עם השוקולד לבן וחלק שני עם המריר
    ממלאים ב2 משפכים את השוקולדים כל צבע בנפרד
    מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים קצת מהלבן שיכסה את הבסקוויטים ואז בדיוק באמצע יוצקים עיגול מהמריר( עיגול בקוטר של ספל)
    ואז בתוכו שוב באמצע המריר עיגול לבן באותו קוטר ושוב מריר ושוב לבן ממשיכים ככה עד שנגמר החומר צריך סבלנות ולדייק בכמות לשפוך ממש באמצע בתוך העיגול הקודם
    מה שקורה זה שכל צבע ששופכים באמצע דוחף את הצבע הקודם לצדדים וככה נוצרת עוגת ספירלה יפיפיה יש תמונות בפייס שלי
    מכניסים לתנור על •140 למשך שעה וחצי ושמים תבנית עם מים בתחתית התנור
    לאחר שהעוגה מוכנה מקררים ומכניסים למקרר עד ליום למחרת, בתאבון

16 תגובות
עמוד 1
  • יוווווווו משמין !! וגם ימבה עבודה !
    עשיתי אותה פעם אחת בלבד...קצרתי מחמאות וזה הספיק לי בנתיים ל3 שנים
  • בהחלט ימבה עבודה, רק שאצלי המחמאות עברו לקבע כל שבוע

• א תגידי שצריך לשמור על המשקל
  • ווואוווו העוגה כבדה רצח ... איך הם יכולים לבקש כל שבוע ...
  • ראיתי איך קרין גורן הכינה אותה פעם...עוגה מהממת
    אבל זה המון כלים...נועם יהרוג אותי ...ומכייוון שאני לא שוטפת כלים בבית...אני כנראה לא אכין אותה !

• מכירה את העוגה הזאת
    גיסתי מכינה , ממש טעיםםםםםםםםם
    אבל נישמע חתיכת עבודה באמת

כל הכבוד
  • וואו נשמע טעים!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תשמעי - הם חצופים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    זו עוגה לארועים מיוחדים!!!!!!!!!!
    את חייבת לשבת עם בעלת ולהסביר לו שקשה לך ושאחרי הלידה אין סיכוי שתפני לזה זמן ושתחשבו ביחד על פיתרון.
    איך הצלחת ליפול מהחמים שהיו לך לחמים האלה????????
  • היפו תודה מותק
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תראי פה את המתכון של ניקי
    היא הוציאה את הקפה , לדעתי הוא באמת מיותר כי הוא משתלט

http://www.nikib.co.il/node/160
  • כתבת שמנת לבישול, נראה לי שהתכוונת לשמנת מתוקה, לא?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שמנת לבישול היא שמנת מתוקה

• כמו שלינבר אמרה

• שבוע הבא אני עושה אותה!
  • יש אולי אפשרות להחליף את הגבינה במשהו?
    בעלי לא אוהב גבינה בכלל, אבל העוגה הזו נראית סוףףףףףףףףףף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה