בלוג שכתבתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות יקרות,

מקווה שאתן נהנות ממשלוחי חבילות, זה אפילו מורגש פה :)

מכיוון שאינני משתתפת ויש לי זמן פנוי (מדי פעם ועדיין) החלטתי לכתוב משהו שבער בי כבר זמן מה, במיוחד לאחרונה.

פרסמתי בלוג ב-
    http://www.bloger.co.il/mybloggi/6309/

ואתן מוזמנות להיכנס ולקורא. רק אני מזהירה שזה קצת ארוך ומקווה שזה לא יהרוס לכן את מצב הרוח של החג כי זה קצת ציני.

אז למי שיהיה זמן וכוח - אתן מוזמנות. לא חייבים להגיב, זה רק שיתוף....

5 תגובות
עמוד 1
  • קראתי......
  • היי מיצי,

צודקת בחלק מהדברים... אבל אם עדיין לא רואים אפשר לשתוק, לדעתי.
    אני גם לא התכוונתי להסתיר כשיראו, זה ממש פטתי כבר, נכון אמרת.

תודה שהשקעת וקראת :)

• גם אני קראתי.

קודם כל, את כותבת נורא יפה. אני אוהבת אנשים שלא מתביישים לדבר ולא מנסים לייפות את המציאות.

אני עברתי את זה בעצמי. הובטח לי קידום בעבודה, וכשגילו שאני בהריון, המנהלת (שכבר הייתה בעצמה בהריון 3 פעמים) התחילה להעמיס עליי עבודה ולהגיד לי שמה שאני עושה זה לא מספיק, שאני צריכה להוכיח את עצמי בשביל הקידום וכו'.

מיותר לציין שהתפטרתי מהעבודה הזאת, למרות שאני בן אדם שמאוד חשוב לו לצאת לעבוד (ולאו דווקא בשביל הכסף).

מצד אחד נורא בא להגיד- שיקפצו כולם, מצד שני כולם צריכים להתפרנס, כולם צריכים כסף, אז אנחנו בולעים את הצפרדע...
  • איפה את עובדת? אלוהים ישמור!!!
    הזהתי עם חלק מהדברים אך לא עם כולם,
    אני לא חושבת שבכל מקום עבודה ישר רוצים לפטר נשים בהריון...
    ואני מסכימה שלעיתים יש ניצול של המצב מצד ההריוניות (ולא אני לא בוסית)
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• jenjen ואשכולית - תודה רבה על התגובות!!!! אני מערכיה את זה מאוד!...

זה לא עניין של מקום עבודה ספציפי, ניסיתי לתאר את מה שקורה הרבה בכל מיני מקומות עבודה, על בסיס מה שקורה לי... זה לא שזה מקום עבודה רע, הוא דווקא מיוחד מאוד, רק שמאחורי הקלעים שלו נראה בערך ככה, לצערי הרב....

ולא, לא רצו לפטר אותי בגלל או במהלך הריון, אלא ממש לפני שגיליתי את זה בעצמי וממש לפני שהודעתי על זה למעביד כי הדליפו לי את החדשות המרות שהוחלט על פיטוריי... והודעתי בשבוע חמישי ולא בחודש חמישי בדיוק בגלל זה! אחרת הייתי מוצאת את עצמי בחוץ עם בטן טופחת.... הכל פוליטיקה, בנות, הכל פוליטיקה במקומות עבודה, זה לא שעשיתי משהו רע, הארגון שלי בסך הכל רצה לחסוך קצת כסף - על חשובני, כמובן.
    וחבל להם שלא יצא ככה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה