נראה לי ש..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עליתי על הבעיה!! זה היה נראה לי לא הגיןני שאחרי 3 שעות הוא לא רגוע אבל גם לא רוצה לינוק
    כמובן ששאבתי והפלא ופלא הוא טרף את הבקבוק!
    הנסיך שלי החליט שהוא שובת ציצי!! אני ממש בדיכאון כמובן שאני ימשיך להציע ובמקביל לשאוב
    אבל איך אני יכולה להחזיר אותו אליי?? אני ממש לא רוצה להפסיק להניק עכשיו
7 תגובות
עמוד 1
  • תנסי להתייעץ עם יועצת הנקה... הוא עוד קטן נראה לי שיש מצב "לשכנע " אותו

• עד שתתיעצי עם יועצת הנקה כשאת נותנת לו לאכול מהבקבוק תני את הבקבוק בצורה מאוזנת, ז"א לא להטות את הבקבוק ע"מ שלא יהיה אויר בפטמה, אלא לאפשר את האויר בפטמה כך קשה יותר לשאוב וזה מדמה הנקה.
    בקופ"ח כללית יש יועצות הנקה שמגיעות אלייך הביתה בעלות של 150 ש"ח למפגש ראשן ו-75 ש"ח למפגש שני.

• אני גם חשבתי על יועצת הנקה אבל לא נראה לי שזה יעזור כרגע...
    נראה לי שהשביתה שלו זה כי כמות החלב אצלי פחתה
  • אני יכולה להגיד לך שאני באותו מצב (הבת שלי בת 4 וחצי חודשים), ואצלך באמת הוא עוד קטן אז אל תתייאשי.

אם את נותנת בקבוק אני ממליצה לך לתת טומי טיפי- הכי מדמה פטמת אם.
    ולהצמיד אותו לציצי בכל הזדמנות..אפילו כל שעה.

אם את חושבת שאין לך חלב תנסי כדורי חילבה, או טיפות שנקראות חלב רב, הן באמת עוזרות.

תשתי גם בירה שחורה אם את אוהבת, זה גם עוזר.
  • ג׳ני אני משתמשת רק בטומי טיפי
  • רק קחי בחשבון שזה לא עוזר מיום אחד... כמה ימים צריך להקפיד..

ד"א איך את יודעת שאין לך חלב? אם יוצא לך בשאיבה, אז כשהוא יונק על אחת כמה וכמה אמור לצאת...

את שותה מספיק?
  • אני גם מרגישה שהציצי ריק וגם בשאיבה יוצא בקושי 30
    קניתי עכשיו טיפות מאמי מילק אני מקווה שיעשה משהו
    בנתיים אני מקפידה לשאוב כל שעה וחצי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה