צריכה עזרה דחוף..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות,
    אגם מצונננת בטירוף, בערב לפני המקלחת הרגשתי שהיא חמה היה לה 37.7
    ואז אמרתי אני גם ככה עושה מקלחת היא תרגיש טוב יותר...
    באמת יצאנו מהמקלחת הלבשתי אותה נתתי לה לאכול והיא הלכה לישון.
    פתאום היא קמה וצועקת (לא בוכה) פשוט צועקת כמו מעצבים ככהבסביבות אחת עשרה בלילה, הרמתי אותה והבנתי שהיא שילשלה אז החלפתי טיטול ועל הדרך שוב בדקתי חום, 37.9
    הבנתי שזה במגמת עלייה ולהיות עם יד על הדופק.. מאותו רגע שהיא חזרה לישון כל שעתיים מתעוררת וצועקת על כולם... החום נשאר על אזור 37.9-38
    ובאיזשהו שלב (4 בבוקר ) החלטנו לתת אקמולי שתישן טוב יותר..
    קיצר קמה בשש לאכול, החלפת טיטול חום כבר על 36.5
    והיא מצוננת פחד...
    אנהלציה תעזור???
    יכול להיות שהחום הוא בכלל שיניים?... כי הוא לא היה גבוה....
    וגם היה שילשול...

אוףף שונאת שהיא חולה! כלכך כואב לי עליה!

5 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי למה אינהלציה? את מתכוונת רק למי מלח?
    נראה שמשהו קצת עובר עליה

• מה שאת מתארת יכול להיות מאוד שיניים... חום נמוך וכאבים שהיא מתעוררת מהם- מזכיר לי את תמרי מאוד בתקופות שיוצאות שיניים.

כשיוצאות שיניים מערכת החיסון חלשה יותר והרבה פעמים זה מתבטא גם בצינון יותרמהרגיל....

אבל כמובן שהכל השערות ואין באמת לדעת מה מציק. אם זה ממשיך קחי לרופא מחר לוודא שזה לא אוזניים חלילה.

לגבי אינהלציה עם מי מלח- תמיד טוב ולא מזיק

• זה יכול להיות שיניים
    זה יכול להיות הצטננות קלה
    ויכול להיות שזה יתפתח למשהו בהמשך

בסופו של דבר זה מה שזה כרגע ולזה תתייחסי
    אני לא מבינה מה השיטה החדשה של כל הצטננות לעשות אינהלציה ובחיים לא קיבלתי המלצה כזאת מרופא - הגיוני לי נגיד לעשות דבר כזה לילד אסמטי אבל לא יודעת אני בחיים לא קיבלתי הוראה מרופא בעצמי אז בטח לא אציע את זה
    כרגע טיפות אף שינה בהרמה ובכלל להשתדל כמה שפחות שתהיה כרגע במצב מאוזן על הגב
    אני הכי אוהבת לשים טיפות אף לחכות 5 דקות ולהפוך על הבטן - אפילו אם זה גצת תלונות ובכי להמתין בסבלנות דקה שתיים ותראי שהמון יוצא
    וכמובן טות אקליפטוס אדים קרים ואם יש החמרה ללכת לרופא

תרגישו טובz

• זה יכול להיות כמה סיבות...
    שיניים,וירוס ....
    נויה כבר יומיים עם חום שעולה רק בלילה ...39
  • בעקרון עד כמה שידוע לי על אינהלציה ממליצים במקרה של שיעול...
    כשיש נזלת מה שיכול להקל זה באמת טיפות אף או שטיפת האף בתרסיס מי מלח, טיפות אקליפטוס, אדים קרים וכמובן הטיית המזרון טיפה בזווית באזור הראש...
    תרגישו טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה