הלוואי וזה יקרה החודש!!!!!!!! חודש אדר מרבין בשמחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות! לפני 4 חודשים הפסקתי להשתמש בגלולות ומאז מנסים עקב השימוש בגלולות המחזור חזר קצת אחרת 3 חודשים קיבלתי אחרי 40 יום והחודש האחרון חזר אחרי 30 יום בבדיקה אצל רופאת נשים היא איכשהוא חישבה לי שאני מבייצת כל 21 יום( לצערי לא מבינה את עניין הביוץ) אנחנו מאוד רוצים ועובדים על תקן יום כן יום לא חחח חשוב לי לומר שיש לי ילד נסיך קטן ! בן שנה 10 חודשים, אשמח לדבר עם בנות במצבי בתקווה שהחודש נקלע בול  

מירב הררי
12 תגובות
עמוד 1
  • היי מירב אני גם מנסה שוב להכנס להריון יש לי ילד בן 12 בבית ו ולהפסקתי את גלולות לפני 8 חודשים מאז המחזור די סדיר ונכנסתי להריון לאחר 4 חודשים מאז הפסקתי את הגלולות (שלצערי הרב לא יתפתח) ועברתי גרידה לפני חודשיים וקצת ועכשיו אני שוב נמצאת כמו שאני במירוץ לאחר הריון וגבי יום כן יום לא אני לא כל-כך בעד זה ועדיף להתחיל מיום 10 למחזור במידה ואת לא שומרת נידה כמובן ועד 20-21 יום .קורה שלאחר שמפסיקים גלולות המחזור משתבש ואגב רופא אחד אמר לי לאחר שמפסיקים גלולות וישר נכנסים להרין יש סיכוי גדול לתאומים .מאחלת לך המון המון שבעזרת השם תתבשרי על הריון כבר החודש.
  • בע"ה החודש הוא שלכם

• שירררה אמן ויהיה רצון
  • מרגו יש מצב שאנחנו מכירות ?
    שירוש מה נשמע ????

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • לא יודעת למה? מאיפה את?
  • מרגו טעיתי .
    אנחנו לא מכירות

אני מפתח תקווה

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • טוב אבל אולי גם אני מפתח-תקווה? איך את יודעת שלא?
  • אורטלייייי אני ב"ה, מה איתך נסיכה?

• אם הביוץ היה לי ביום שבת האחרון לפי הספירה של הרופא כל 21 יום כמובן שמסיום המחזור שנמשך שבוע ועד ליום ה21 עשינו יום כן יום לא, עכשו אני צריכה לספור שבועים? כדי לעשות בדיקה....

מירב הררי
  • כן נראה לי אפילו 10 ימים מיום הביוץ
  • יש מצב שאנטיביוקה מעכבת את המחזור החודשי? יש לי איחור של יומיים עשיתי בדיקה יצא שלילי ואני כבר שבועיים עם אנטיביטיקה אוגמנטין

מירב הררי
  • שירה יקרה הכל בסדר ! נפתח שרשור אחר

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה