מאיזה גיל??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אתמול קנינו כסא אוכל.. למרות שאופק עוד קטנה , קנינו כי ראינו משהו ממש טוב במחיר משתלם.
    זה כסא עם משענת עם 2 מצבי ישיבה : ישיבה ו-ישיבה שכיבה, חצי ישיבה...

10 תגובות
עמוד 1
  • רוב התינוקות מנסים להתיישב בגילאים האלה, וזה בגלל שאנחנו מגיס אפס כמעט שמים אותם בכל מיני משטחים מוטים (טרמפולינה, סלקל, מחזיקים בחצי ישיבה בידיים וכו'). לא ככה תינוק אמור להתיישב, אלא דרך זחילה על 6.

אם את רוצה תשובה "מקצועית" אז תינוק לא אמורו לשבת בכסא אוכל (גם לא בחצי ישיבה) עד שהוא יודע לשבת לבד.

אבל- צריך לתת טעימות, אוכל מוצק וכו'.

אז אם יש לך בבית פוף אז אפשר לעשות את זה בפוף ואז זה לא ישיבה ולא חצי ישיבה, אבל לרוב האנשים אין פוף בבית ואז משתמשים בטרמפולינה, כסא אוכל וכו'.

בקיצור, עדיף כמה שיותר מאוחר
  • בת כמה היא?? לא מופיע בסרגל..
    מגיל חצי שנה אפשרי לשים בכסא במצב חצי ישיבה.. נראה לי

• אפשר להושיב בכיסא אוכל רק מגיל חצי שנה....
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • כן אם אני לא טועה אז אפשר מחצי שנה. אחרת איך תתני אוכל? ישיבה לא ושכיבה לא. אז מה נשאר? חצי ישיבה חצי שכיבה.
    אני נותנת בטרמפולינה וזה אותו הדבר בתכלס

• אני גם בטרמפולינה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• חחחחח רגע אז רק אני שמה אותו עליי ומביאה לו עליי? חחחחחחח

• גם אני טלי

• אפשר להושיב תינוק שעוד לא יושב לצרכים כמו אכילה או התנסות בישיבה רק מגיל חצי שנה. תשתמשי בנתיים בטרמפולינה...

• אבל איך אתן מושיבות עליכן?
    אני בטוחה שזה בטוח לא יציב כמו הטרמפולינה אולי אפילו גרוע יותר. כי בלי לשים לב- מושיבים...

• היא בת 5 חודשים...

צודקות זה באמת נראה לי מוקדם מידיי..
    בינתיים אני נותנת לה טעימות בטרמפולינה....

אני אחכה שהיא תשב לבד..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה