הגמד והענק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    לא רוצה להישמע קוטרית אבל האמת היא שאני מאוכזבת.
    אני משתתפת כי באמת באמת רציתי לשמוח ולשמח.
    לגרום לענקית שלי לחייך בבוקר/לילה וכן- לחייך בעצמי מהגמדה שלי.
    אני בטוחה שהיא עסוקה ויש לה סיבה סופר טובה ללמה לא להיות פה כל היום אבל בחייאת לא שמעתי ממנה כבר שבועיים!!!! וגם זה היה כשאני פתחתי הודעה שאני עצובה שהיא נעלמה.
    המשלוח ממש לא מעניין אותי כי המטרה שלשמה נכנסתי היא באמת כל הכיף מסביב ותאמינו לי שעם 2 תינוקות בבית אני סופר עסוקה אבל עדיין מוצאת זמן לשמח מעט את הענקית שלי (מקווה שהצלחתי). זהו סיימתי, סליחה אם הרסתי למישהי כי התבאסתי אבל לפחות יש לי ענקית מהממת!

13 תגובות
עמוד 1
  • בסוף בטח התכוונת להגיד שיש לך גמדה מהממת..

האמת היא שאני דיי שותפה איתך להרגשה.. הענקית שלי לא מרבה להשתתף בפורום, וזה דיי מבאס, אבל מאוד השקעתי לה במשלוח כי אני בטוחה שהוא יעלה חיוך על פניה, אז אני מתנחמת בזה...
  • זה בהחלט נעים לראות הודעה שמיועדת במיוחד בשבילך..
    אני בטוחה שהגמדית שלך לא עושה בכוונה כניראה יש לה המון על הראש..

דברו איתי בפייסבוק

• מאמי אני בטוחה שזה לא בכוונה
    אולי יש לה המון עיסוקים שמונעים ממנה להיכנס
    אני מאמינה שהיא חושבת עלייך

• אני ממש מביחנה אותך!
    בתור מישהי שדווקא התברכה בגמדה מדהימה שמשקיעה בי המון, אני יודעת כמה זה נעים להכנס ולראות הודעה שמוקדשת לך!

• אני מזדהה לגמרי. גם לי יש לפעמים תחושה ש"עושים לי טובה" בעוד שאני באופן אישי מאוד נהנית לכתוב לענקית שלי, גם אם לא יוצא לי לעשות את זה כל יום.
    הבנות היו צריכות לקחת בחשבון מה שהמנהלות אמרו בהתחלה ולהיות מוכנות להשקיע אם הן מתכוונות להרשם למשחק
    הכי חשוב שהענקית שלי נמצאת ומגיבה. נעים לקבל פידבק על ההשקעה שלי.
    אני אוהבת אותך ענקית שלי!

• וואי... אני חייבת לציין שעשית לי ממש רע על הלב

• גמדה יקרה אני בטוחה שלא זו הייתה הכוונה.
    עינבי בטח מבינה..פשוט זה נכון בהתחלה היו הרבה יותר הודעות גמדות בפורום ועכשיו הרבה יותר רגוע:)

דברו איתי בפייסבוק

• הקטע הוא שעכשיו סיימתי לארוז ונכנסתי במיוחד כדי להודיע לה שדבר ראשון מחר בבוקר אני הולכת לדואר
    ומה זאת אומרת לא התכוונה- היא ידעה שאני אקרא את זה!
    איך בן אדם אמור להרגיש כשהוא קורא דבר כזה?!?!?
  • גמדה יקרה
    בתור מי שמכירה אותך מחוץ לכתוב ולחסוי
    אני יודעת שאת מדהימה
    ואני בטוחה שגם עינב יודעת זאת
    אין ספק שהיא תבין מכל הלב שתקופות קשות מונעות מאיתנו לפעמים לעשות את מה שאנחנו באמת רוצים

החלמה מלאה לפצפונת המתוקונת

• גמדה יקרה- ברור שאני יודעת שלא תמיד זה מתאפשר, וכל הזמן גם רשמתי לך שיש לי ניחוש מי את וכשנכנסת לרשום שהקטנה שלך חולה אז פתחתי לך הודעה בנפרד ואיחלתי לה המון בריאות- אין יותר חשוב מהבריאות של הילדים שלנו!
    לא מאוכזבת לרגע שנכנסתי למשחק ובטח לא שאת הגמדה שלי- רק מהעובדה שאני עוברת 4-5 דפים ביום ורובם בנושאי גמדות ענקיות ושמי לא מוזכר שם.
    אני לא "זקוקה" לתשומת לב אבל כן- זה מעלה חיוך אחרי לילה קשה לראות הודעה שמוקדשת לי!
    מההתחלה פינקת בהודעות ובתמונות מהממות, גם בתגובות ואני זוכרת בבירור שרשמתי באחד השירשורים שאין על הגמדה שלי כמה שהיא משקיעה לא רק בי אלא בתגובות לענקיות אחרות ופירגונים על תמונות ושירים שהוקדשו כאן.
    סליחה אמיתית אם נפגעת מדבריי, אני אמנם לא מכירה אותך אישית אבל מדפי הפורום את בחורה שאני מאוד אוהבת ומעריכה.
    שוב סליחה

• עינב יש סיבה לזה שאת לא עונה לי לטלפון

• אני כבר מעלה תמונה של הפלאפון שלי- שתראי איך הוא נראה ולמה לא עניתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה