היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בובה תירגעי .... זה יכול להיות 101 דברים ... חבל לקפוץ למסקנות מיותרות
גם לי זה התנפח פעם, כמו שזה מתנפח זה גם יורד! אל תדאגי יהיה בסדר ומחר נהיה יותר חכמים לא?
וואיי מאמי איזה מלחיץ פייס: ortal_hori
זו יכולה להיות סתם דלקת, ועם טיפול נקודתי זה יסתדר כלא היה
אני בטוחה שיהיה בסדר "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אוף! איזה לחץ
היי מאמי, גם לי זה קורה לפעמים ועובר
מקווה שזה כלום...
נראה שהלחיצו אותך כהוגן מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
זה נשמע כמו בלוטת לימפה שהתנפחה. מקווה שהכל יהיה תקין
תרגישי טוב!!! גם אני חושבת שזה יכול להיות מאוד בלוטת הלימפה שהתנפחה
] ]
בשורות טובות
היי, זה כואב כשאת נוגעת?? אם לא, זה לא נשמע משהו רציני. אם זה כואב זה נשמע לי (מניסיון בעעעעע עשרות פעמים שלי) כמו אבצס. אם זה עדיין פנימי הרופא ייתן אנטיביוטיקה וזהו אם זה חיצוני ו"בשל" אולי יפתחו ויוציאו את המוגלה (נותנים הרדמה מקומית ומוציאים מוגלה, לא נעים לא נורא). מקווה שלא הלחצתי...
[זה (כנראה) לא בלוטת הלימפה.. זה לא אבצט.. זה מתנפח למימדים יותר גדולים... וכואב..
בגדול - מתאים להיות בקע. אבל אצל נשים האיזור הזה של מפשעות יחסית מוגן מאשר אצל גברים ולכן הרניה יותר שכיחה אצל נשים דוקא בטבור. אבל אין שחור לבן כמובן... מקווה בשבילך שזה סתם משהו שיעבור עם אנטיביוטיקה
מחזיקה לך מיליון
לי בהריון של אלה היתה בלוטה שהתנפחה אבל היא הייתה פנימית יחסית... עשו לי ניקוז... מקווה שזה בקטנה ממי!!!
[ [
מקווה שיעבור במהרה
מקווה שזה כלום ..תעדכני!!
מחזיקה אצבעות
אוישששש
וואי
יואוו איזה מלחיץ פייס: ortal_hori
כן,לפעמים כל הניסים והניפלאות באים ביחד.המון ברייאות
תרגישי טוב
איזה באסה
האמת שזה הרעיון הראשון שקפץ לי לראש, שמעתי שזה קורה לא מעט לנשים בהריון מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מחזיקה לך
תרגישי טוב
וואו! איזה תיק!!!!
יהיה בסדר מאמי ... יאלללה תגייסי את כל המשפוחה לעזרתך