אין לי כוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיום שישי נהוראי לא ירד לנו מהידיים
    וגם עכשיו הוא יושב בטרמפולינה וצורח עד שאני ניגשת ומרימה

10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תרגישי טוב ושבוע טוב!

אם הוא נרגע כשאת מרימה אותו זה כנראה אומר שלא באמת מציק לו משהו, הוא כבר גדול ומתחיל להבין אין לתמרן את ההורים
  • אני כמו רותי..תשבי לידו ותדברי איתו.תשחקי איתו כשהוא בטרמפולינה..
    זו באמת בעיה וקשה כל כך כשהילד רוצה רק ידיים
    מקווה שתרגישי יותר טוב ושנהוראי היפה לא יקשה עליך כל כך

דברו איתי בפייסבוק

• לאמילי יש קטע כזה בזמן ההירדמות בשינה ביום.

שום דבר לא מפריע או מציק, אבל היא חייבת לבכות.

אז אני יודעת בוודאות של 100000% ששום דבר לא מציק, ואני ממשיכה בשגרה של ההרדמה עם הטפיחות ולאט לאט היא נרגעת.

אז מה שאת צריכה זה גם לשדר בטחון. אם את יודעת בוודאות ששום דבר לא מציק לו, תדברי איתו, תסבירי לו שאמא עסוקה עכשיו והוא צריך לשחק לבד, מקסימום תשבי לידו, אבל כן- אין ברירה, הוא יצטרך לבכות קצת, כי הרי את יודעת שהם מסובבים אותנו על האצבע הקטנה מגיל יום...
  • טוב מה שהבנות אמרו זה מה שאני חושבת. אם את יודעת בוודאות שזה שום דבר אז שיבכה קצת. בכי לא מזיק לאף אחד.
    וכמובן כשאת כבר לידו אז לא להרים ישר אלא לדבר איתט לנסות לגרות אותו עם משחק/צעצוע

ובכלל. אמרת שיש לו שן ראשונה אז אולי זה מציק לו?
    ניסית טיג'ל?

• אבל אני לא מסוגלת לא להרים אותו בזמן שהוא צורח את הנשמה ובוכה בכי כאילו מה עשו לו
    זה לא קיטורים, זה היסטריה לשמה. הוא ממש מזיע ולא מוכן להסתכל על שום משחק
    רק שהוא על הידיים בהדרגה הבכי פוסק והוא נרגע.

שלחתי את מתן לקנות טי ג'ל... נראה איך יהיה

• יפה שלי, הבנות אמרו כל מה שיש לומר...

• את יודעת,הייתי אתמול אצל השכנים,הבן שלהם בן שנה וחודש והם מתמוגגים שרק עתה החל להעסיק את עצמו לבד ולשחק לבד..כנראה באמת אצל כל ילד זה שונה...אבל עדיין הוא מחפש את קירבתם,כי הם הכי מעניינים אותו, בשביל ההתפתחות שלו...

אני 3 חודשים ראשונים הייתי עם נעמה רק על-הידיים,בגלל הגאזים,אולי זה על הדרך גם נתן לה צורך-ריגשי שסופק לה והיא סופר-עצמאית היום,עד לכדי כך,שהיא אוהבת לרוב שנשים אותה במיטה לבד, לשחק לבד,באה לחיבוק וממשיכה לחקור את העולם בביטחון.

אולי שווה לך פשוט להתמסר ולחבק,עד שכבר יימאס לנהוראי ממך

• כל שנותר לי הוא לשלוח לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה